Aktualizované Hokej

V meste sa objavili ZÁHADNÉ bilbordy: Mieri do Popradu NAJLEPŠÍ strelec sezóny?

Fanúšikovia hokeja si v uliciach mesta mohli všimnúť reklamné pútače so záhadnými nápismi. Plánuje hokejový klub oznámiť hviezdnu posilu?

Ilustračný obrázok k článku V meste sa objavili ZÁHADNÉ bilbordy: Mieri do Popradu NAJLEPŠÍ strelec sezóny?
4
Galéria
Zdroj: HK Poprad , TASR/Veronika Miháliková

Púť HK Poprad sa v sezóne 2022/2023 skončila v predkole, kedy hokejisti spod Tatier nestačili na Nitru. Nečudo, že v klube panovala veľká nespokojnosť a v kabíne nastal poriadny prievan.

Nezostal kameň na kameni

Krátko po konci sezóny Kamzíci informovali o ukončení spolupráce s brankárom Anthonym Petersom, obrancami Ollim Vainiom, Maticom Podlipnikom a Sebastianom Jasečkom. V tíme nepokračujú ani útočníci Miloš Bubela, Frenks Razgals, Samuel Petráš, Petr Kolouch, Rastislav Špirko a Nick Jermain.

Na lavičke už nebudú pôsobiť ani tréneri Peter Mikula a František Štolc. Poprad v novej sezóne povedie skúsený český tréner Aleš Totter. „Do kabíny sme chceli priniesť moderný dynamický štýl hokeja, podobný ako hrá naša reprezentácia. Nový tréner je v tomto smere dobrým adeptom, pretože preferuje dynamický hokej. Smeruje k tomu tiež aj výber našich nových hráčov a obmena kádra,“ povedal po oznámení mena nového lodivoda riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Príde najlepší strelec?

Klub tak pred novým ročníkom netají vysoké ambície. Svedčí o tom aj najnovšia marketingová kampaň. V uliciach Popradu sa objavili bilbordy s nápismi „Gerlach patrí Popradu“ a „Gerlach je popradský“. HK Poprad príspevok komentoval slovami „V uliciach mesta sa niečo šepká.“

Medzi fanúšikmi kolujú dohady, že môže ísť o predzvesť oficiálneho oznámenia najlepšieho strelca uplynulej sezóny Maxa Gerlacha. Ten nastupoval za najhorší tím sezóny (HC Prešov), no aj tak strelil 34 gólov. Navyše sa stal aj druhým najproduktívnejším hráčom sezóny so ziskom 59 kanadských bo­dov.

O správnosti dohadov svedčí aj fakt, že transfer Gerlacha do Popradu sa objavil aj medzi dohadmi (rumours) na prestížnej stránke Elite Prospects.

AKTUALIZÁCIA o stanovisko HK Poprad:

A čo na to samotný popradský klub? “Teasingová kampaň v uliciach mesta je zameraná na fanúšikov hokeja v podtatranskom regióne. V najbližších dňoch napovieme viac a určite sa oplatí sledovať aj sociálne siete HK Poprad," prezradil pre Dnes24.sk Lukáš Andrássy, asistent marketingu HK Poprad.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Tajomné bilbordy HK Poprad
4
Galéria
Zdroj: HK Poprad
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM