Monika Vengrínová Rôzne

V Poprade je vyhlásené výberové konanie na zaujímavé miesto: Nie je náhodou táto práca stvorená ako pre vás?

Hľadáte si prácu v Poprade? Mesto vyhlásilo zaujímavé výberové konanie. O akú prácu ide a nie je náhodou stvorená ako pre vás?

Ilustračný obrázok k článku V Poprade je vyhlásené výberové konanie na zaujímavé miesto: Nie je náhodou táto práca stvorená ako pre vás?
Zdroj: TASR

Mesto Poprad vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa Základnej školy s materskou školou na Tajovského ulici v Poprade. Uchádzač musí mať odbornú a pedagogickú spôsobilosť pre daný druh školy, absolvovanú prvú atestáciu a najmenej päť rokov pedagogickej praxe.

„Ďalšími požiadavkami je ovládanie štátneho jazyka, znalosť príslušnej legislatívy, bezúhonnosť, osobnostné a morálne predpoklady pre výkon riadiacej funkcie, riadiace, komunikačné a organizačné schopnosti a tiež flexibilita, zodpovednosť a spoľahlivosť,“ píše sa na webovom sídle mesta Poprad.

Ak všetky tieto požiadavky spĺňate, do 24.novembra je potrebné poslať prihlášku do výberového konania. Tá by mala obsahovať životopis, overené kópie dokladov o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a tiež overený doklad o vykonaní 1.atestácie alebo jej náhradnej formy. „Potrebné je tiež zaslať doklad o dĺžke pedagogickej praxe, výpis z registra trestov, písomný návrh koncepcie rozvoja školy, potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti a súhlas so spracovaním osobných údajov,“ uvádza sa v požiadavke na doklady.

O termíne a mieste výberového konania budú prihlásení uchádzači písomne informovaní najmenej 7 dní pred jeho konaním.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM