Tlačové správy

V Poprade otvorili raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa vaši drobci vybláznia do sýtosti!

Už sa viac nemusíte strániť nepríjemného počasia a byť so svojimi deťmi zavretí v dome či byte. Pod Tatrami totiž otvorili novučičké detské centrum, pre vaše ratolesti ako stvorené. Aha, čo všetko v ňom nájdete!

Ilustračný obrázok k článku V Poprade otvorili raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa vaši drobci vybláznia do sýtosti!
Zdroj: Dnes24.sk

Od 1. decembra je otvorené detské interiérové ihrisko VIVI LAND v Poprade. Priestory v ňom sú prispôsobené jednak detskému svetu, ale i potrebám rodičov. Vo VIVI LANDE nezabudli ani na miesto, kde môžu mamičky v pokoji dojčiť dieťatko a prebaliť ho. Pre staršie deti je pripravená stolička na kŕmenie, na toaletách stupienky a nočníčky pre najmenších. Zariadenie prevádzky je určené deťom do 13 rokov.

Šmýkačky, guličkový bazén, hrad, hojdačky, trampolína… To je len kúsok z toho, na čo sa môžu vaše deti tešiť v novom interiérovom ihrisku. Kým si deti budú vybíjať svoju energiu, vy ju môžete naberať kávičkou a relaxom ;)

„Našim cieľom bolo vytvoriť bezpečný a podnecujúci priestor na hru, vytvoriť priestoru na trávenie voľného času rodín s malými deťmi, posilňovať komunitu a poskytnúť množstvo zábavných chvíľ,“ hovorí Mária Fridmanová z VIVI LANDU.

Rodičia si oddýchnu a zrelaxujú

Dôležité je, aby sa hostia cítili príjemne, a preto je zriadená aj kaviarenská časť, v ktorej si môžu všetky vekové kategórie (nielen mamičky s deťmi) oddýchnuť a vychutnať množstvo rôznych pochutín. „V ponuke máme výbornú taliansku kávu, horúcu čokoládu, čaje, nealko nápoje a koláčiky,“ láka na dobroty Fridmanová.

Ďalšie možnosti pre deti: Rozvoj tvorivosti a vzdelávanie

V tomto detskom centre tiež pripravujú kurz Cvičenie rodičov s deťmi od 3 mesiacov do 3 rokov. „Cieľom kurzu je informovať rodičov o psychomotorickom vývoji dieťaťa, naučiť spôsobom vhodnej stimulácie smerujúcej k všestrannému vývoju dieťaťa, rozvíjať citlivou a hravou formou základné pohybové vzorce u detí a u rodičov ich znovuobjavenie, a tiež orientáciu, koordináciu pohybu, jemnú a hrubú motoriku,“ vysvetľuje Fridmanová.

Vybrané dni budú vo Vivi Lande tematicky zamerané na tvorivé dielne: maľovanie na tvár, maľovanie na sklo, kamene textil, výroba valentínskych, vianočných, veľkonočných ozdôb a darčekov, pletenie z papiera a rôzne iné. Navyše, rodičia môžu využiť aj možnosť usporiadania detských osláv.

„Plánujeme organizovať kurzy angličtiny pre detičky s cieľom vytvárať pozitívny vzťah k angličtine. Čím skôr sa u dieťatka s výučbou jazyka začne, tým skôr si vybuduje trvalejší a pevnejší základ pre budúce používanie jazyka,“ hovorí o budúcich možnostiach pre deti.

Zariadenie je otvorené v pondelok od 13:00 do 19:00 hod., utorok – nedeľa od 09:00 do 19:00 hod. Pobyt na ihrisku je spoplatnený 3 eurami za 1 dieťa. Deti do 1 roka, rodičia alebo sprevádzajúca osoba má vstup zdarma.

www.facebook.com/ViviLandPoprad

Detskí interiérové ihrisko VIVI LAND nájdete v POPRADE na Karpatskej 17, oproti Bille vedľa Business Centra.

Kontakt: 0905 506 507 K­arpatská 17, 058 01 POPRAD

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

V Poprade otvorili raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa vaši drobci vybláznia
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM