Monika Vengrínová Správy

V Poprade sa už môžeme korčuľovať: S príchodom Mikuláša mesto otvorilo mobilné ľadové plochy

Verejné korčuľovanie na dvoch mobilných ľadových plochách bude realitou aj tento rok. Mesto už plochy pred Arénou i na Nám. sv. Egídia otvorilo v piatok podvečer a malí i veľkí korčuliari tak môžu po niekoľkomesačnej prestávke opäť vytiahnuť svoje korčule.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade sa už môžeme korčuľovať: S príchodom Mikuláša mesto otvorilo mobilné ľadové plochy
Zdroj: Dnes24.sk

„Mobilné ľadové plochy sme začali pripravovať od polovice novembra. Keďže nám počasie prialo, podmienky na korčuľovanie sú veľmi dobré,“ uviedol Miroslav Kalnaši z Arény Poprad, ktorej technický personál prevádzku verejných klzísk zabezpečuje.

Malá mobilná ľadová plocha na Námestí sv. Egídia je určená deťom do výšky 140 cm. Otvorená bude v pondelok až v piatok od 15:00 do 19:00 hodiny, v sobotu od 10:00 do 20:00 hodiny, v nedeľu od 10:00 do 18:00 hodiny a počas prázdnin od 10:00 do 20:00 hodiny.

Veľká umelá ľadová plocha pri Aréne Poprad bude v prevádzke denne v čase od 10:00 do 20:00 hod. Ľadová plocha pri Aréne však bude každý utorok, štvrtok a piatok do 11:30 pre verejnosť uzatvorená. V tomto čase na nej bude prebiehať výučba korčuľovania detí z materských škôl. Vstup na obe ľadové plochy je pre verejnosť zadarmo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM