Monika Vengrínová Kultúra

V sobotu to v Aquacity roztočili Paul Project a Hip hop fakulta. My sme vyžrebovali majiteľov celodenných lístkov

Tak, ako každá sobota, aj táto patrila hudobným a tanečným hosťom. Paul Project zaspieval svoje slovenské i anglické hity a sto detí pod vedením Johnnyho Perfekta a Lady Mel roztancovalo celé Aquacity.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu to v Aquacity roztočili Paul Project a Hip hop fakulta. My sme vyžrebovali majiteľov celodenných lístkov
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Paul Project chce Aquacity aj v Košiciach

„Do Aquacity nechodím pravidelne, ale je tu naozaj super. Som rád, že na Slovensku niečo takéto máme a dúfam, že to donesú aj do Košíc. Je to skutočne veľmi dobrý nápad, skvelá logistika aj služby. Takže sto bodov,“ vychvaľuje popradský akvapark Pavol Petrik zo zoskupenia Paul Project.

Ten počas svojho vystúpenia zaspieval niekoľko svojich hitov ako v slovenčine, tak aj v angličtine, ale i známy singel, ktorý vzišiel zo spolupráce s reperom Suverenom. Po krátkom koncerte si užil deň v bazénoch so svojou rodinou a večer to roztočil v Humne v Tatranskej Lomnici. Počas leta ho však čakajú i ďalšie koncerty, a to vo Svidníku, v Košiciach, či v Trebišove.

Aquacity ovládla stovka malých tanečníkov

Hlavné pódium v Aquacity v sobotný deň zažilo i nápor malých tanečníkov. Stovka detí z Hip hop fakulta campu to rozbalila skutočne vo veľkom štýle. Sekundovali im ich lektori Johny Perfecto, Lady Mel a ďalší skvelí tanečníci z Hip hop fakulty.

„Hip hop fakulta je tanečná škola, kde deti učíme to, čo ich neučia v škole, a to zdravému a slobodného životnému štýlu. Ale keďže Slovensko je veľké a chceme zasiahnuť aj ľudí, ktorí nemajú možnosť chodiť k nám do tanečného štúdia, robíme Hip hop fakulta camp vo Vysokých Tatrách, kde si užívame krásnu prírodu a čistý vzduch. Samozrejme i akvapark, kam chodíme naozaj radi. Môžeme si tu užívať všetky možné atrakcie, zrelaxovať sa tu, keďže každý deň tancujeme, cestujeme, vystupujeme a naše telá si potrebujú aj oddýchnuť. Naozaj radi chodíme na to správne miesto, kde máme všetko pod jednou strechou,“ hovorí Johnny Mečoch alias Johnny Perfekto.

Túto sobotu sa tešte na Old School Brothers a Michala Chrenka

Skvelú atmosféru a náladu hostí si pochvaľuje aj marketingová manažérka Aquacity Poprad Lenka Chovancová, ktorá prvú polovicu leta hodnotí veľmi kladne i napriek doteraz nie práve najpriaznivejšiemu počasiu. To samozrejme v akvaparku neprekáža, nakoľko zábava, bazény a vodné atrakcie sa nachádzajú i pod strechou.

„Verím, že počasie sa bude do konca leta zlepšovať. Už túto sobotu tu totiž privítame ďalších skvelých hostí. Budeme tu mať tanečnú skupinu Old School Brothers, ktorí k nám chodia už štvrtý rok na svoje tanečné sústredenia a veľmi sa na nich tešíme. Spolu s nimi príde aj Michal Chrenko. No a potom večer, tak, ako každý týždeň, bude zábava pokračovať v Humne, kde sa môžu návštevníci zabaviť na skvelej párty v trošku inom štýle,“ pozýva Lenka.

Zapojili ste sa do súťaže o lístky? Pozrite sa, či ste vyhrali

Minulý týždeň sme tiež vyhlásili súťaž o dva celodenné vstupy do Aquacity, ktoré mohli vyhrať dvaja z vás, ktorí správne odpovedali na súťažnú otázku: „Ako sa volajú celodenné vstupy do popradského akvaparku, ktoré platia pre všetky vonkajšie termálne bazény, bazény Blue Sapphire, bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, Mayskú pyramídu, 50m plavecký bazén, tobogány, detské bazény a parné sauny?“ Zo správnych odpovedí „Aqua Packet“ sme vyžrebovali Katarínu Barčákovú z Kežmarku a Katarínu Hudáčovú z Lučivnej. Víťazkám srdečne blahoželáme, lístky im doručíme poštou do konca tohto týždňa.

Aquacity 20.7.2013
1
Galéria
Aquacity 20.7.2013
32
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM