Webnoviny - Hokej

V stredu pred MS v hokeji trénovali už aj Rusi a Nemci

V stredu si na bratislavskom zimnom štadióne Ondreja Nepelu zatrénovali už aj dvaja súperi Slovenska v základnej A-skupine majstrovstiev sveta - tímy Ruska a Nemecka.

Ilustračné fotoFoto: SITA/AP BRATISLAVA 27. apríla (WEBNOVINY) – Kým zverenci trénera Uweho Kruppa si po utorňajšom príchode do Bratislavy už o 11.00 h vyskúšali hlavnú plochu Orange Arény (označenie počas MS, pozn.), Rusi pod taktovkou Viačeslava Bykova po stredajšom popoludňajšom prílete vykorčuľovali krátko po 17.00 h iba na tréningovú plochu. Pred zrakmi približne desiatky žurnalistov na hracej ploche nechýbali najväčšie hviezdy ruského výberu, brankár Jevgenij Nabokov, či útočníci Maxim Afinogenov, Alexej Morozov, Iľja Kovaľčuk a Alexander Radulov. Zaujímavosťou je, že Rusi na bratislavskom letisku M. R. Štefánika pristáli iba krátko po druhej hodine popoludní a už o 150 minút neskôr sa v plnom výstroji „zoznamovali“ s bratislavským ľa­dom.

Vo štvrtok absolvujú Nemci tréning už o 11.15 h na hlavnej ploche, Rusi sa predstavia rovnako na hlavnej ploche o päť hodín neskôr. Slovákov pod taktovkou Glena Hanlona čaká tréningová jednotka od 15.00 h a o tri hodiny neskôr na vedľajšie klzisko vykorčuľuje prvýkrát aj výber Slovinska. Práve proti Slovincom nastúpi slovenský tím vo svojom prvom zápase na MS, duel je naplánovaný na piatok o 20.15 h.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM