Ľubomír Hudačko Krimi

V Tatrách prišiel vodič o peniaze: Zmizlo mu 700 eur v obálke, nechal ich na sedadle

Polícia opakovane apeluje na občanov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci a nespoliehali sa na "čestnosť" zlodejov.

Ilustračný obrázok k článku V Tatrách prišiel vodič o peniaze: Zmizlo mu 700 eur v obálke, nechal ich na sedadle
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

V Tatrách došlo k ďalšiemu zbytočnému prípadu, kedy poškodený svojou neopatrnosťou dal možnosť zlodejovi. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Z autosedačky

„V piatok 29.04.2022 neznámy páchateľ vošiel bez prekonania prekážky do neuzamknutého nákladiaku, ktoré bolo odstavené na parkovisku autobusovej stanice v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách. Zlodej zo stredovej autosedačky odcudzil voľné položenú papierovú obálku, v ktorej bola finančná hotovosť vyše 700 eur,“ vysvetlila Ligdayová.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Vysoké Tatry podľa jej slov v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Polícia pritom opakovane apeluje na občanov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci a nespoliehali sa na „čestnosť“ zlodejov.

Chráňme si majetok

„Takýmto ľahkovážnym správaním dávame zlodejom šancu. Nezabúdajme, že našou úlohou je ochrániť si majetok a cenné veci. Ide o prípad, ktorému sa môžeme vyhnúť už len tým, že budeme zamykať domovy či autá. Urobme všetko, čo je v našich silách a nevystavujem sa zbytočným problémom,“ doplnila policajná hovorkyňa.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM