Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Tragická nehoda pod Tatrami: Vodič BMW bol opitý, a to nie je všetko

Vodič sadol za volant BMW pod vplyvom alkoholu, odniesol si to muž v protiidúcom aute, ktorý zraneniam podľahol. Policajti opisujú nehodu pri Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda pod Tatrami: Vodič BMW bol opitý, a to nie je všetko
2
Galéria

Vodič BMW šiel podľa mužov zákona od Popradu na Hozelec, kde pri prejazde ľavotočivou zákrutou prešiel do protismeru a narazil do protiidúcej felície. O nehode informuje krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

V ranných hodinách 25. marca vodič BMW viedol vozidlo od Popradu na Hozelec, kde pri prejazde ľavotočivou zákrutou prešiel do protismeru a narazil do protiidúceho vozidla Škoda Felicia. Vodič tohto vozidla utrpel pri nehode ťažké zranenia a po niekoľkých dňoch zomrel v nemocnici. Dve osoby boli ľahko zranené,“ uvádza Pavlik.

Podľa neho bola u vodiča BMW zistená pozitívna dychová skúška, nafúkal 1,54 promile. U druhého vodiča bude alkohol zisťovaný laboratórnym vyšetrením krvi, výsledok doposiaľ nie je známy.

Popradský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči vodičovi BMW pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. „Na obvineného bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie, pričom sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Poprade 27. marca vyhovel návrhu prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade a obvineného vzal do väzby. V súčasnosti sú naďalej vykonávané potrebné procesné úkony,“ dodáva hovorca..

Ako dodávajú muži zákona, smutné na tom je, že pred dvomi rokmi bol tento vodič odsúdený za prečin ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky, no nepoučil sa a opäť sadol za volant s alkoholom v krvi. ,,Je to bezhraničná nezodpovednosť!," vyjadruje roztrpčenie polícia s tým, že mužovi už bolo vznesené obvinenie a po nehode bol vzatý do väzby.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM