Barbara Dallosová Správy

Veľké PREKVAPENIE! Chuck Norris dorazil na Slovensko, stretnúť ho môžete v Tatrách!

S návštevou Chucka Norrisa to bolo ako na hojdačke. Najprv mal prísť, potom nie a nakoniec sa nečakane objavil v slovenských uliciach na svojom Mercedese.

Ilustračný obrázok k článku Veľké PREKVAPENIE! Chuck Norris dorazil na Slovensko, stretnúť ho môžete v Tatrách!
7
Galéria

Známy americký drsňák Chuck Norris pred niekoľkými mesiacmi potvrdil, že sa chystá na návštevu Slovenska. Mal byť čestným hosťom festivalu Orion v Žiline. „Budem na festivale Orion v Žiline na Slovensku. Teším sa na vás!“ napísal ešte koncom apríla na Facebooku.

Následne však organizátori festival zrušili a fanúšikovia zostali sklamaní. Automaticky totiž predpokladali, že akčný hrdina sa na Slovensko nedostaví.

Najnovšie portál Pluska exkluzívne informoval, že Chuck Norris predsa priletel a v týchto chvíľach je už na Slovensku.

Z Houstonu letel aj s manželkou a synom do Londýna, odtiaľ do Viedne a následne zamierili na Slovensko. Majster bojových umení sa vraj na návštevu našej krajiny tak tešil, že ho neodradilo ani zrušenie festivalu.

Organizátori mu preto vyšli v ústrety a upravili mu program. 83-ročný vitálny herec má v pláne užiť si naše veľhory. V Tatrách bude ubytovaný niekoľko dní a v pláne má aj charitatívny program, navštívi detských onkologických pacientov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Chuck Norris
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM