Barbara Dallosová Krimi

Vražda v okrese Poprad: Jozef sa nezmieril s rozvodom, začalo peklo, FOTO

Hrozivý prípad z nášho okresu. Jozef sa podľa polície nevedel zmieriť so snahou svojej manželky o rozvod a zatlačil na ňu brutálnym spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Vražda v okrese Poprad: Jozef sa nezmieril s rozvodom, začalo peklo, FOTO
8
Galéria

Pri prípade z Popradského okresu zasahovala NAKA. Ako približuje krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku, Jozef K. sa údajne nevedel zmieriť so snahou svojej manželky o rozvod a zatlačil na ňu naozaj zatlačil brutálnym spôsobom.

,,Podľa doterajšieho priebehu vyšetrovania na svojom dvore rodinného domu v okrese Poprad viackrát bodol Romana A., ktorý zraneniam na mieste podľahol. Jozef donútil svoju manželku, aby mu pomohla s odstránením tela. Takýmto spôsobom si ju chcel “zaviazať” do budúcna, aby od neho neodišla, lebo majú spoločné kriminálne “tajomstvo”," ozrejmuje polícia s tým, že Jozef následne autom šiel k potoku Mlynica, kam hodil telo.

Vyšetrovateľ NAKA Východ podľa policajných informácií spracoval podnet na väzobné stíhanie Jozefa a za úkladnú vraždu mu hrozí 20 až 25 rokov za mrežami.

,,Skutok sa stal v stredu, pričom muž bol zadržaný už v piatok, čo je pre takéto prípady expresná rýchlosť vyšetrovateľa NAKA. Prípad napreduje tak rýchlo aj vďaka výbornej spolupráci NAKA, Krajského riaditeľstva PZ v Prešove a Okresného riaditeľstva v Poprade," dodáva k prípadu polícia.

NAKA zasahovala v okrese Poprad: Polícia hovorí o vražde kvôli rozvodu
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM