Tlačové správy

Výborná nálada a množstvo šťastných ľudí: Takto vyzeral deň detí v Gerlachove! + FOTO

V nedeľu 31.mája 2015 sa v areáli Hotela Hubert**** Vital Resort uskutočnil unikátny deň detí. Počasie bolo nádherné a tak sa diali veci...

Ilustračný obrázok k článku Výborná nálada a množstvo šťastných ľudí: Takto vyzeral deň detí v Gerlachove! + FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Hotel Hubert v spolupráci s obcou Gerlachov usporiadal pre deti všetkých vekových skupín naozaj veľkolepý deň detí. Podujatie sa konalo v areáli hotela, ktorý ponúka množstvo priestoru a atraktivít.

Deti už od rána zďaleka vítala obrovská nafukovacia brána, za ktorou boli pre nich pripravené rôzne stánky s drobnosťami, maľovanie na tvár, workshopy či atrakcie ako vidiecky box, labyrint, jazdy na koňoch a poníkoch a jazdy na štvorkolke. „Dobrovoľní záchranári pripravili pre deti veľmi zaujímavú lanovku, na ktorej sa zviezli ku jazeru a následne nato sa mohli vyšplhať s pomocou po lane až balkón hotela“ spomenul marketingový manažér hotela Lukáš Béreš.

Program na plagáte však sľuboval oveľa viac a to sa aj s postupujúcim časom začalo plniť. Najmenšie deti si užívali interaktívne rozprávky o červenej čiapočke a medovníkovom domčeku, predviedli sa aj dva psy z horskej záchrannej služby so svojimi schopnosťami a hasiči zo Starého Smokovca profesionálne uhasili staručké auto ako ukážku svojich schopností.

Pozrite si galériu fotografií z akcie

Program postupne vypĺňal aj vynikajúci moderátor s originálnymi súťažami ako koordinované letné lyžovanie, súťaž v jedení pudingu, či maľovaní na asfalt. Všetci sa popri tom hostili na grilovaných špecialitách a guláši. Vrcholom podujatia bol krst malého poníka, ktorého pokrstila známa komička Elena Vacvalová. Následne na to sa žrebovala bohatá tombola, ktorej prvou cenou bol dieslový Volkswagen Golf 4×4. Šťastný majiteľ na ňom však neodišiel hneď ale počkal si na vystúpenia batizovských folkloristov a spoločnú fotografiu s maskotom podujatia Sidom z doby ľadovej. „Všetkým, ktorí zavítali na toto podujatie, môžem zo srdca poďakovať a zároveň pozvať na ďalšie podujatie, ktoré budeme organizovať. Je na nezaplatenie keď vidíte toľko šťastných tvári pokope,“ zhodnotil na záver akciu riaditeľ hotela Klaudius Burger.

V Gerlachove túto nedeľu veru nebolo smutnej tváre, ktorá by si neužila tento deň a môžeme povedať že na chvíľu sa aj veľkí stali znovu radostnými deťmi.

Viac fotiek nájdte na Facebooku Hotela Hubert: https://www.facebook.com/huberthotel

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Deň detí v Gerlachove
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM