Peter Handzuš Hokej

Z HC LEV Poprad odchádzajú ďalší hráči

Po Jurajovi Mikúšovi odchádzajú z tímu HC LEV Poprad na hosťovanie aj slovenský obranca Vladimír Mihálik a český útočník Tomáš Netík.

Obranca Vladimír Mihálik, ktorý sa v prebiehajúcej sezóne vďaka výkonom v drese Leva usadil v slovenskej reprezentácii, odchádza po zápase s Minskom na hosťovanie do konca sezóny do švédskeho tímu Timrå IK. V budúcej sezóne ale bude opät pokračovať v HC LEV, kde má pre budúcu sezónu platnú zmluvu.

V tejto sezóne odohral Mihálik v drese nováčika KHL 37 stretnutí a v nich získal 4 kanadské body (1+3). Jeho prednosťou je ale najmä defenzivna práca a tvrdá hra do tela.

„Vlado je perspektívny hráč, ktorý má podobne ako Juraj Mikúš šancu bojovať o nomináciu na majstrovstvá sveta. Švédská liga je veľmi kvalitná súťaž, preto sme z ponúk, ktoré sme naňho mali, vybrali pre hosťovanie práve Timru. Vďaka tomuto hosťovaniu môže získať Vlado veľmi cenné skúsenosti, z ktorých bude môcť ťažiť ako HC LEV, tak slovenská reprezentácia.“ povedal pre Poprad24 Jan Rachota z HC LEBV Poprad

Český útočník Tomáš Netík, po zápase s Minskom odchádza na hosťovanie do švédskeho Växjö Lakers.

Netík v prebiehajúcej sezóne v 42 zápasoch získal 28 bodov.

„Neodchádza sa mi s ľahkým srdcom, ale už minulý rok som ukončil sezónu skôr a nechcel som teraz ostať bez hokeja už od februára. Som vďačný klubu, že mi vyhovel a prajem chclapcom, aby ostávajúce zápasy v sezóne odohrali čo najlepšie“ rozlúčil sa s Popradom Tomáš Netík.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM