Krimi

Za úverový podvod do basy: Po Kamilovi (42) zo Svitu vyhlásili pátranie

Okresný súd v Poprade vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody na Kamila (42) zo Svitu. Doposiaľ sa ho však nepodarilo vypátrať. Ak o ňom niečo viete, volajte políciu.

Ilustračný obrázok k článku Za úverový podvod do basy: Po Kamilovi (42) zo Svitu vyhlásili pátranie
Zdroj: KRPZ Prešov

Pre pokračovací prečin úverového podvodu vydal Okresný súd Poprad príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody 42-ročného Kamila zo Svitu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako hovorkyňa uviedla, menovaný sa v mieste bydliska nezdržiava a jeho pobyt nie je známy a vykonanými previerkami a opatreniami sa ho doposiaľ nepodarilo vypátrať. „Menovaný má hnedé oči, na krátko ostrihané svetlohnedé vlasy a jemné strnisko. Popis oblečenia, ako i zvláštne znamenia nie sú zistené,“ opísala Ligdayová.

Akékoľvek poznatky k hľadanému oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad, na telefónne číslo 0961 893 371 alebo na linku 158. „Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru,“ dodala policajná hovorkyňa.

Hľadaný Kamil Takáč zo Svitu
1
Galéria
Zdroj: KRPZ Prešov
Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM