Monika Vengrínová Rôzne

Zaujímavé výberové konanie v našom meste: Takáto funkcia sa v Poprade neobsadzuje každý deň!

Hľadáte zmenu, chceli by ste väčšiu zodpovednosť a nová práca by vám padla vhod? Mesto vyhlásilo výberové konanie. A to na skutočne zaujímavú pozíciu. Takáto funkcia sa v Poprade naozaj neobsadzuje každý deň.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavé výberové konanie v našom meste: Takáto funkcia sa v Poprade neobsadzuje každý deň!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Poprad vyhlásilo výberové konanie na zaujímavú funkciu. A to náčelníka Mestskej polície Poprad. A čo musí uchádzač o túto funkciu spĺňať?

„Musí mať ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa a prax v riadiacej funkcii minimálne päť rokov. Musí byť odborne spôsobilý na príslušníka obecnej polície a mať znalosť právnych predpisov vzťahujúcich sa na činnosť mestskej polície a samosprávy,“ uvádza sa na webovom sídle mesta Poprad.

Uchádzač o túto pozíciu tiež musí byť bezúhonný a mať riadiace a organizačné schopnosti. V prípade, že uvedené požiadavky spĺňate, do 30.októbra do 15.00 hodiny môžete zaslať prihlášku do výberového konania na sekretariát města. Tá musí tiež obsahovať overené doklady o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, kópiu dokladu o odbornej spôsobilosti príslušníka obecnej polície, štruktúrovaný životopis a výpis z registra trestov.

Potrebný je tiež návrh koncepcie rozvoja mestskej polície, kópia zbrojného preukazu skupiny B alebo A a súhlas so spracovaním osobných údajov. „Uchádzači, ktorí   splnia   požadované   predpoklady,   budú   pozvaní   na   výberové  konanie najmenej  sedem  dní   pred   jeho  začatím  s uvedením  dátumu, miesta a hodiny výberového konania,“ dodáva mesto.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM