Martin Sýkora Hokej

Zmeny vo vedení popradského hokeja: Loď opúšťa výkonný riaditeľ

Pre mnohých nečakaný krok sa udial v polovici septembra v štruktúrach popradského hokejového klubu. Post výkonného riaditeľa opúšťa výkonný riaditeľ Peter Žifčák.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny vo vedení popradského hokeja: Loď opúšťa výkonný riaditeľ
Zdroj: TASR

O piatkových skutočnostiach informoval klubový web popradských hokejových kamzíkov. Dôvod prečo Peter Žifčák z pozície konateľa HK Poprad odchádza je jednoznačný.

Zväzová ponuka riaditeľa oslovila

„Dostal som kvalitnú ponuku pracovať na rozvojovom mládežníckom programe pre SZĽH. Preto som sám inicioval zmenu môjho pracovného zaradenia v rámci štruktúr HK Poprad. V klube ostávam naďalej na pozícii obchodného riaditeľa a som poverený vedením úseku mládeže HK ŠKP Poprad. Myslím, že je to dobré riešenie pre všetky strany," uviedol vo svojom stanovisku pre popradskú hokejovú stránku Peter Žifčák. Podľa vlastných slov výkonný exriaditeľ opúšťa svoj post spokojný a hrdý.

„Môj čas v pozícii krízového manažéra sa naplnil. Klub je stabilizovaný s výborne fungujúcim realizačným tímom, pripravený čeliť novým, moderným výzvam v športovej a marketingovej sfére," dodal Žifčák.

Novým riaditeľom sa stal Popradčan

Novým výkonným riaditeľom sa stáva Ľudovít Jurinyi. Podľa webovej stránky HK Poprad klub dnes potrebuje rodeného Popradčana a bývalého aktívneho popradského hráča s hokejovým srdcom. Odchádzajúci výkonný riaditeľ v ňom vidí mladého, šikovného a fundovaného manažéra, ktorý má veľký potenciál posunúť klub tam, kam má HK Poprad vzhľadom na jeho históriu a súčasné postavenie patriť. „Myslím si, že je to človek na správnom mieste. V prípade, ak ma požiada o pomoc, budem mu maximálne nápomocný,“ hovorí Žifčák.

PREČÍTAJTE SI AJ: Na hokej s rozdielnou výškou vstupného: Kamzíci prišli s cenovou novinkou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM