Monika Vengrínová Tlačové správy

Značkové lyže, bežky či hokejový výstroj? Vieme, kde to všetko zoženiete v Poprade za skvelé ceny

Kúpiť cez internet ponožky, knihu, či obľúbený parfém, ktorý používate už roky, je fajn. Avšak pri výbere hokejky pre syna, bežiek pre manželku, či prvých korčúľ pre vašu princeznú, sa internet kamennému obchodu nevyrovná. A ak to všetko kúpite za bezkonkurenčné ceny, o to lepšie. Poradíme vám kde.

Ilustračný obrázok k článku Značkové lyže, bežky či hokejový výstroj? Vieme, kde to všetko zoženiete v Poprade za skvelé ceny
Zdroj: Dnes24.sk

V novotvorenej predajni R2 Sportkomis – outlet & bazár kúpite, ale i predáte značkový športový tovar a oblečenie pre každú vekovú kategóriu od tých najmenších až po oblečenie a doplnky pre najnáročnejších zákazníkov za bezkonkurenčné ceny. „Pod jednou strechou vás oblečieme a vybavíme ako na svah, tak aj na všetky zimné športy a koníčky, ktorými si krátite všedné, ale aj prázdninové dni alebo dlhé zimné večery,“ uviedol majiteľ R2 Sportkomis – outlet & bazár p. Rajtár.

V predajni nájdete veľký výber lyží, lyžiarok, snowboardov, skialpov, bežiek, korčúľ, hokejovej výstroje a mnoho ďalšieho sortimentu. Okrem toho vám tu ponúknu servis lyží, v rámci ktorého vám nabrúsia hrany, upravia sklznice, či navoskujú a namontujú viazanie. A to všetko za neporovnateľne nižšie ceny ako v renomovaných servisoch v okolí Tatier.

„Množstvo podobného tovaru ponúkajú aj internetové stránky, avšak tento nákup nikdy nenahradí osobný v kamennom obchode, kde si tovar môžete pozrieť, vyskúšať a poradiť sa s odborným personálom, ktorý vám rád pomôže vybrať to najlepšie, aby ste odchádzali s dobrým pocitom a kvalitným tovarom,“ dodal majiteľ s vierou, že služby a tovar tohto obchodu si obľúbite natoľko, že sa sem budete vracať pravidelne.

R2 Sport komis – outlet & bazár nájdete na Hraničnej ulici v Poprade, v bývalom železničiarskom dome pred vstupom do areálu uhoľných skladov Eurocred. Otvorené je počas pracovných dní do 17.30 a v sobotu do 13.00 hodiny.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Značkové lyže, bežky či hokejová výstroj? Vieme, kde to všetko zoženiete v Popra
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM