Pavol Hrabovský Rôzne

Známa interpretka, detská šou a letné melódie: TOP udalosti na víkend v Poprade

Letné horúčavy vyháňajú von nielen ľudí, ale aj nové akcie. Chystáte sa do aquaparku, na koncert alebo do prírody? Inšpirujte sa redakčným výberom!

Ilustračný obrázok k článku Známa interpretka, detská šou a letné melódie: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: pixabay

One Two Bass

14. augusta o 18:00 hod., Melody music café

O večer plný žánrov ako: soulful, liquid a deep drum & bass sa postará dvojica pravých odborníkov v tomto obore. DJ Deeps a DJ Seedy ťa vtiahnu do sveta, v ktorom nájdeš ten pravý piatkový relax.

FK Poprad vs. KFC Komárno

14. augusta o 19:00 hod., NTC Poprad

3. kolo druhej najvyššej futbalovej súťaže predstaví proti domácemu celku mužstvo z Komárna. Popradčania po reštarte čakajú na prvú výhru, kým Komárno si v predošlých kolách, pripísalo jedno víťazstvo. Príďte aj vy podporiť domáce mužstvo.

Števo Šanta v Lahodnom nebi

14. augusta o 19:00 hod., Lahodnosti

Predstaviteľ súčastného indie folku a domáci pesničkár prichádza do Popradu. Známy ako básnik mystéria všednosti, zaspieva o láske, živote a smrti v pesničkách plných poetiky a symbolov. Vo svojom sólovom koncerte predstaví to najlepšie zo všetkých doterajších albumov, no rovnako aj nové, zatiaľ nevydané skladby.

Crazy Chichi – Detská Hawai & Beach show

15. augusta o 13:00 hod., Aquacity Poprad

Pre tých najmenších je tu opäť zábava v podobe bláznivej šou, ktorá prenesie deti priamo k moru. Nepôjde však o hocijané miesto. Cestujeme priamo na slnečný Hawai, no v cestovaní nekončíme. Odtiaľ sa neskôr presúvame na horúci Madagaskar, kde prebehne detská minidiskotéka.

Dominika Mirgová – koncert a autogramiáda

15. augusta o 13:00 hod., Aquacity Poprad

Známa interpretka sa v Poprade predstaví hneď dvakrát! Prvú zastávku absolvuje v miestnom aquaparku, kde vás okrem samotného koncertu, čaká aj niekoľko prekvapení. Pre všetkých fanúšikov nebude chýbať ani autogramiáda.

Dominika Mirgová – Student edition party

15. augusta o 21:00 hod., Surprise

Druhé vystúpenie prebehne v obľúbenom podniku Surprise. Tu vás čaká jedinečná šou na vlnách končiaceho sa víkendu, v rytme toho najlepšieho z Dominikinej tvorby. Nenechaj si ujsť párty, ktorá bude stáť zato.

Ako to vyzerá v najzaujímavejšej galérií v okolí? To si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Galéria, v ktorej nude nehrozí: Navštívte Poliankovo
7
Galéria
Zdroj: Poliankovo
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM