Monika Vengrínová Krimi

V Poprade došlo k ozbrojenému prepadu: Lupič so zbraňou v ruke žiadal peniaze!

AKTUALIZOVANÉ! Dnes krátko po polnoci došlo k lúpežnému prepadnutiu herne v Poprade. Polícia informovala, že lupič so zbraňou v ruke žiadal peniaze. Prípad teraz vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade došlo k ozbrojenému prepadu: Lupič so zbraňou v ruke žiadal peniaze!
Zdroj: Policajný zbor SR

K prepadnutiu došlo podľa polície dnes pár minút po polnoci v herni na Ul. L. Svobodu v Poprade. Policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová informovala, že lupič so zbraňou v ruke žiadal peniaze.

„Muž vo veku asi 20 rokov s výškou 180 až 190 centimetrov vošiel do zariadenia. Na hlave mal kuklu a na rukách rukavice. Podišiel k mladej barmanke a so zbraňou v ruke namierenou na ňu pýtal peniaze. Jeden z hostí si všimol podozrivého muža a opýtal sa barmanky, či je všetko v poriadku. Maskovaný muž sa zľakol a z miesta ušiel,“ uviedla Migaľová.

Ako ďalej hovorkyňa informovala, k ublíženiu na zdraví, k poškodeniu zariadenia, či prípadným finančným škodám nedošlo. Polícia na prípade intenzívne pracuje, pričom začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Páchateľovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM