Peter Handzuš Tlačové správy

Atraktívny deň detí sa blíži: Najmenších čaká zábava, dospelých aj VW Golf ako hlavná výhra v tombole

Hotel Hubert**** Vital Resort v spolupráci s obcou Gerlachov organizujú v nedeľu 31. mája 2015 v areáli hotela Hubert deň detí. Pre najmenších je pripravené veľké množstvo súťaží a netradičných atrakciíí. Dospelí sa už teraz môžu tešiť na hlavnú výhru v tombole - VW Golf IV, 1.9 TDI 4x4.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívny deň detí sa blíži: Najmenších čaká zábava, dospelých aj VW Golf ako hlavná výhra v tombole
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie v areáli Hotela Hubert**** Vital Resort začína o 10:00 hod., celé podujatie sa bude niesť v duchu „z rozprávky do rozprávky“. Pre deti je pripravených množstvo atraktivít ako interaktívne rozprávky, detské workshopy, záchranárske ukážky, ukážky práce hasičov, folklórne a spevácke vystúpenia, jazda na koni a pony, lukostreľba a samozrejme obľúbené maľovanie na tvár. „So svojimi ratolesťami sa môžete zapojiť do rôznych súťaží, ako napríklad koordinované letné lyžovanie, súťaž v maľovaní na asfalt, súťaž v jedení pudingu a mnoho ďalších,“ prezradil marketingový manažér hotela Lukáš Béreš.

Dospelí aj deti si pochutia na rôznych špecialitách nielen z grilu. „Na podujatí sa bude realizovať krst nášho poníka, ktorého pokrstí pani Elena Vacvalová. Na konci podujatia bude tombola o zaujímavé ceny. Hlavnou cenou je VW Golf IV, 1.9 TDI 4×4. Teší sa na vás aj maskot dňa detí – SID z Doby ľadovej. Vstup na toto plne ozvučené a moderované podujatie bude pre malých aj veľkých návštevníkov zdarma,“ dodal Lukáš Béreš.

Plagát nájdete TU

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Hotel Hubert**** Vital Resort - Deň detí
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM