Peter Handzuš Krimi

Zábery z desivej nehody: Auto vrazilo do betónového mosta!

Po včerajšej tragickej dopravnej nehode pod Štrbským Plesom sa dnes stala vážna nehoda aj medzi Štôlou a Mengusovcami.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z desivej nehody: Auto vrazilo do betónového mosta!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu predpoludním sa stala vážna dopravná nehoda na rovnom úseku cesty medzi Štôlou a Mengusovcami. Z dosiaľ nezistených príčin zišiel vodič s vozidlom mimo cestu a vrazil do betónového mosta. Ťažko zraneného vodiča v bezvedomí odviezli záchranári do popradskej nemocnice.

Polícia vyzýva k opatrnosti

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove vyzýva občanov, aby v týchto mimoriadne teplých dňoch viac dbali na bezpečnosť na cestách, na dodržiavanie predpisov v súvislosti s bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky a vzájomnú ohľaduplnosť.

Zaťaženie teplom vo veľkej miere negatívne vplýva na každého jedného z nás a o to väčšie negatívne vplyvy môže mať na účastníkov cestnej premávky, predovšetkým vodičov, cyklistov…

Polícia apeluje na občanov, aby boli na cestách obzvlášť opatrní a nepreceňovali svoje sily. Je potrebné venovať mimoriadnu pozornosť situácii na ceste aj s ohľadom na druhých.

„Popri všetkých odporúčaniach, ktoré počujeme z rôznych médií ohľadom dodržiavania pitného režimu, ktorý má podstatný vplyv na únavu ako aj na našu pozornosť nezabúdajme, že akákoľvek záťaž na náš organizmus môže mať až fatálne následky a to nielen na nás,“ upozorňujú vodičov policajti.

Foto: TATRY – SOS

Auto vrazilo do betónového mosta. Vodiča v bezvedomí odviezli záchranári
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM