Monika Vengrínová Krimi

Bitka na ulici: Pavol (56) povedal tínedžerom, nech mu nenadávajú, skončil so zlomeným stavcom!

Pavol (56) podľa polície upozornil Františka (18) a Kristínu (14), aby mu nenadávali, a výsledkom bol zlomený stavec, pomliaždené ucho,chrbát i drieková chrbtica. Tieto zranenia si u Pavla vyžiadajú dobu liečenia až tri mesiace.

Ilustračný obrázok k článku Bitka na ulici: Pavol (56) povedal tínedžerom, nech mu nenadávajú, skončil so zlomeným stavcom!
Zdroj: TASR

K tomuto ublíženiu na zdraví malo, podľa polície, dôjsť v minulý štvrtok podvečer v obci Batizovce, na Ul. Poľnej. „Pavol prechádzal okolo chlapca a dievčaťa, keď začali na neho nadávať. Upozornil ich, aby s tým prestali a šli radšej domov. Mladým ľuďom sa to nepáčilo a preto František muža napadol. Pristúpil k nemu a päsťou ho udrel do tváre, v dôsledku čoho Pavol stratil rovnováhu a spadol do kanála. Napadnutý muž ešte utŕžil ďalší úder do hlavy a kopanec do chrbta,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej hovorkyňa uviedla, neprestali, ani keď poškodený ležal na zemi pri rodinnom dome. „Kristína k nemu pristúpila a opakovane ho kopala do brucha,“ dodala Migaľová.

Polícia mladíka s tínedžerkou zadržala a obaja boli umiestení do cely policajného zaistenia. Na základe získaných dôkazov bolo Františkovi z obce Stará Lesná vznesené obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví i z prečinu výtržníctva a Kristíne z Batizoviec bolo vznesené obvinenie z prečinu výtržníctva. Obvinená je stíhaná na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM