Peter Handzuš Krimi

Tragédia na ceste: Zuzana (†20) zahynula po náraze do stromu

V piatok došlo v čase okolo pol siedmej večer k ďalšej tragickej nehode pod Tatrami. Na ceste medzi Tatranskou Lomnicou a Veľkou Lomnicou narazila mladá vodička do stromu. Vážnym poraneniam o niekoľko hodín neskôr podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste: Zuzana (†20) zahynula po náraze do stromu
Zdroj: Dnes24.sk

20-ročná Kežmarčanka Zuzana išla v smere od Tatranskej Lomnice, pričom po prejdení pravotočivej zákruty na rovnom úseku z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom zišla mimo vozovku vpravo v smere jazdy a ľavým bokom vozidla narazila do stromu, ktoré následne odhodilo do priekopy vpravo.

„Pri nehode vodička utrpela ťažké zranenia, ktorým o 02.30 hod. dňa 15.12.2012 v NsP Poprad podľahla,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Na zistenie požitia alkoholických nápojov bol odobratý biologický materiál, na vozidle vznikla škoda vo výške 5.000,–Eur. Nehodu vyšetrujú popradskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Počas víkendu sa stalo množstvo ďalších nehôd. Vo fotogalérii nájdete okrem záberov z tragickej nehody pod Tatranskou Lomnicou aj zábery z nehôd v Novej Lesnej, z okolia Mlynčekov a spod kameňolomu Dubiná.

Foto: Tatry – SOS

Tragická nehoda pod Tatranskou Lomnicou
13
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM