Tlačové správy Tlačové správy

CITY bál ako TOP akcia podniku, Valentínsky večer, či netradičná grilovačka...

Čoraz viac vyhľadávaná reštaurácia Fabrika v Poprade začala pripravovať atraktívny program pre svojich hostí. Môžete sa tešiť na zaujímavé hudobné i zábavné spestrenie svojej návštevy v tejto novej gastrohviezde mesta.

Ilustračný obrázok k článku CITY bál ako TOP akcia podniku, Valentínsky večer, či netradičná grilovačka...
Zdroj: Dnes24.sk

Už túto stredu, 3. februára od 17.30, vám posedenie pri večeri spríjemní Duo Caffe s inštrumentálnym repertoárom v aranžmánoch pre gitaru, klavír a saxofón.

Nezabudli ani na sviatok zamilovaných

„Rozhodli sme sa pripraviť pre ľudí pekný nedeľný večer, aby v tejto rýchlej dobe nezabudli na to, že láska je to, čo nás robí lepšími ľuďmi,“ povedal nám s úsmevom na tvári šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Milan Kovalčík. „Návštevníci sa môžu tešiť na delikátne zostavené zdravé, štvorchodové menu, pohár prosseca, špeciálne vyrobené zrkadlové svietniky a v neposlednom rade na živú produkciu Romantic piano,“ dodáva na záver.

Ťahákom a top akciou bolo označené podujatie s názvom CITY bál

Moderný mestský ples pre fanúšikov kvalitnej zábavy a špičkovej gastronómie v neformálnom a elegantnom štýle nielen pre páry. „Čaká na vás dobrý slovensky pop, pravá kubánska salsa, atraktívne súťaže, non stop bufet, vynikajúce miešané drinky, party DJ a tombola. Užijete si nadupané vstupy energického speváka SAMUELA TOMEČKA, divoké latino animácie kubanskej tanečnice NIURKY PITA a o uvoľnenú a veselú atmosféru sa postará moderátorka slovenských médií MARTINA COMISSO,“ opisuje plány bálu organizátor Marek Mensák. Bál sa bude konať 20.2.2016 o 20:00. Predpredajová cena je 59 € do 7. 2. 2016, po tomto termíne je cena stanovená na 65 €. Vstupenky si môžete zakúpiť priamo vo Fabrike alebo v L.A. Poprad. Viac info a rezervacie na 0907 514 608 a online na www.salemark.eu.

Februárový program ukončí veľmi netradičné poňatie grilovačky, keď sa pod kapotou V3S-ky nerozvrčí motor legendárnej Pragy, ale rozhorí gril! Na terase sa vám pri grilovaní bude venovať priamo kuchár z Fabriky, tak sa nemusíte báť, že niečo pokazíte. Zastavte sa so svojou partiou, reštaurácia zabezpečí vhodné oblečenie…

Počas celého mesiaca navyše reštaurácia ponúka skvelé Teľacie špecialitky!

Našim návštevníkom odporúčame rezervovať si telefonicky na tieto podujatia stôl na tel. čísle: 052 / 776 22 22, alebo e-mailom: info@fabrikapoprad.sk

Viac informácií nájdete v priložených fotografiách, videu a na našej webstránke www.fabrikapoprad.sk, taktiež na našich sociálnych sietiach.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Program Fabrika restaurant na február 2016
10
Galéria
City Bál Fabrika
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM