Tlačové správy

Deň otvorených dverí: Gymnazisti z Kukučínky budúcim gymnazistom

Chcete vedieť, ako sa vyučuje na najžiadanejšej škole v Prešovskom kraji? Ste zvedaví, ako to vyzerá v škole, ktorá učí žiakov myslieť? To je len hŕstka otázok, na ktoré dostanete odpovede počas DOD na Kukučínke v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí: Gymnazisti z Kukučínky budúcim gymnazistom
4
Galéria
Zdroj: PR

Máte možnosť dostať odpovede na všetky otázky na jednom mieste a v jednom čase. Urobte si v stredu 7. decembra 2016 predpoludním čas a príďte sa pozrieť do Gymnázia na Kukučínovej ulici v Poprade na Deň otvorených dverí (DOD).

Dvere školy budú naozaj otvorené každému. A nečakajte len strohé odpovede na spomínané otázky. Motto tohtoročného DOD znie: Gymnazisti budúcim gymnazistom. A tak práve žiaci „starého gympla“ pre svojich možných budúcich spolužiakov pripravili devätnásť praktických ukážok spôsobu vyučovania s využitím najmodernejších technológií. Budete mať šancu naživo vidieť ukážky z výučby azda všetkých predmetov – slovenčiny i celej škály cudzích jazykov, matematiky, fyziky, biológie i chémie.

Ukážu vám, ako hravo sa dajú zvládnuť základy informatiky, ako v škole fungujú dotykové technológie. Zoberú vás do azda najmodernejšie a najkomplexnejšie vybaveného školského telocvičného areálu v meste, pochvália sa honorom Zelená škola a predvedú, za čo si toto ocenenie zaslúžili, dovolia vám nakuknúť aj do svojich mimovyučovacích aktivít.

Stále málo? Nech sa páči! Máme ďalší chod! Mozaiku dokonalého obrazu gymnázia na Kukučínke vám možno pomôžu skompletizovať neformálne debaty a diskusie so žiakmi, možno prezentácia ich charitatívnych aktivít, možno prehliadka priestorov školy, možno… Všetky dvere budú otvorené.

DOD sa na Gymnáziu na Kukučínovej ulici v Poprade začína v stredu 7. decembra 2016 o 8.00 h. Ďalšie informácie získate na webovej stránke školy www.stary-gympel.sk.

Aby ste sa vyhli zbytočnej tlačenici a stresu, vyplňte, prosím, do pondelka 5. decembra túto prihlášku. Žiaci „starého gympla“ sa už na vás, svojich budúcich spolužiakov, tešia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM