Tlačové správy

Dokonalé nevesty: S týmito šatami budete na vlastnej svadbe žiariť!

Aj vás čaká v roku 2015 váš deň D? Spoľahnite sa na odborníkov a využite ich ponuku.

Ilustračný obrázok k článku Dokonalé nevesty: S týmito šatami budete na vlastnej svadbe žiariť!
Zdroj: Dnes24.sk

Svadobné šaty ako z katalógu, štýlové svadobné oznámenia a moderné doplnky nájdete v salóne Caroline v Poprade. Majiteľky Patrícii Jabrockej sme sa pýtali, aké svadobné šaty sa dnes tešia obľube.

„In je všetko, čo sa k neveste hodí, či je to materiál taft, hodváb, čipka, satén, štras a tak isto čo sa strihu týka – korzetový strih, na ramienka, princezničkovský, rybí strih,ale aj úzke a jednoduché šaty. Čiže to, čo neveste z ponúkaných šiat sadne a práve preto majú nevesty, ktoré prídu do nášho salónu vždy na výber šaty z najnovšej aktuálnej ponuky,“ vraví na začiatok slečna Patrícia. Salón Caroline má dlhú históriu, ktorá sa začala už pred 30.rokmi , kedy vznikol prvý svadobný salón v meste Poprad, pod názvom Fatima a po zmene majiteľa v roku 2008 sa premenoval na svadobný salón Caroline.

Dôležitá je samozrejme aj výzdoba svadobnej sály. „Nevesty siahajú najčastejšie po teplo pôsobiacich farbách, aby to pôsobilo jemne. Najviac preferujú odtiene ružovej, marhuľkovej, fialkovej, belaso modrej a jemne zelenej,“ pokračuje. Ako ďalej dodáva, na Slovensku sú nevesty konzervatívne a neexperimentujú. „Vo svete, hlavne za veľkou mlákou, idú aj do tmavších tónov a to aj do čiernej farby. Treba mať dobrú predstavivosť a nebáť sa toho,“ vraví.

A aké doplnky by nemali neveste okrem svadobných šiat chýbať? „V prvom rade by určite nemal chýbať podväzok a niečo modré pre šťastie. Podľa ročného obdobia si má nevesta možnosť vybrať bolerko, pelerínku alebo štólu cez plecia. Chýbať by nemali ani ozdoby ako sú šperky, správna princezná by okrem princa mala mať aj korunku alebo závoj. Aj keď je nevesta namaľovaná, hodí sa mať po ruke lesk na pery alebo rúž pre dokonalý vzhľad po celý svadobný deň."

Existuje aj akýsi návod, ako si vybrať tie správne svadobné šaty? „To je jednoduché. Každá žena vie, čo chce a čo nechce ukázať. A to určí správny výber šiat. Vždy sa dajú pekne rafinovane skryť všetky chybičky krásy a naopak ukázať a vyzdvihnúť to pekné,“ prezrádza slečna Patrícia.

V salóne Caroline môžete využiť full servis. Okrem svadobných šiat ponúkajú aj spoločenské šaty na prezlečenie po polnoci a okrem iného si môžete dať vyrobiť svadobné poháre, svadobné oznámenia z veľkého výberu rôznych štýlov a farieb, k dispozícii sú na výber aj svadobné topánočky i ozdoby na autá. Okrem toho slečna Patrícia spolupracuje aj s fotografmi a svadobnou agentúrou, ktorá vám zabezpečí ďalšie potrebné veci pre váš deň D.

Navyše, ak sa rozhodnete využiť služby salónu Caroline, nevesty dostanú automaticky 20% zľavu na líčenie a 40% zľavu na všetky služby, ktoré ponúka kozmetický salón Patrícia.

A kde ich svadobný salón hľadať? V príjemnom prostredí v budove Fertex, ktorý je lokalizovaný na Námestí sv. Egidia 16 v Poprade na lekárňou Dr. Max.

Info aj na https://m.facebook.com/…ncaroline.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Dokonalé nevesty: S týmito šatami budete na vlastnej svadbe žiariť!
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM