Monika Vengrínová Tlačové správy

Filmový festival s dávkou adrenalínu: Ak milujete freesking a snowboarding, tieto lahôdky vás dostanú

Najočakávanejší freeski film sezóny, majestátne hory vyrážajúce dych, zábava na snehu, triky, z ktorých vám spadne sánka... To i omnoho viac sľubuje Adrenalin film fest. Pripravte sa, bude to poriadne mrazivá jazda.

Ilustračný obrázok k článku Filmový festival s dávkou adrenalínu:  Ak milujete freesking a snowboarding, tieto lahôdky vás dostanú
Zdroj: Dnes24.sk

Na 18.00 hodinu 10. februára si nerobte iné plány. V popradskom CINEMAXe sa totiž budú premietať filmy, ktoré rozhodne stojí za to vidieť. Dva filmové bloky zamerané na freesking a snowboarding vás zdvihnú zo sedadiel. Lístky len za 3,50 eur sú už v predaji.

Uvidíte bez debaty najočakávanejší freeski film tejto sezóny Days of My Youth, v ktorom účinkujú hviezdy ako Richard Permin, Mark Abma, Bobby Brown, či James Heim a ktorý je víťazom mnohých tohtoročných festivalov so zimnou tématikou.

Tešiť sa môžete i na film Twenty z dielne Poor Boyz Productions, ktorý predstaví nielen to najlepšie z posledných rokov, ale aj staré zábery z archívov, ktoré potešia starú školu.

Plant vznikol pri cestách snowboardistu Pata Moora a zavedie vás od Rocky Mountains až do Japonska, pričom z veľkej časti filmu budete cítiť nekonvenčný prístup jeho autora k snowboardingu.

Výrobca snowboardov Nitro prichádza tento rok s novým filmom Bad seeds, v ktorom predstaví svoj tím a ukáže o čom snowboarding naozaj je – o zábave na snehu. Cieľom filmu nebolo zachytiť najťažší trik alebo sekvenciu, ale naopak pravú tvár tohto športu.

A určite vás zaujme i posledný počin jednej z novších amerických produkcií Mayday. Video je nabité trikmi od začiatku až do konca a medzi inými sa v ňom predstavia známe mená ako Chris Grenier, Chris Bradshaw, Danny Larsen, či Darrell Mathes. Ste pripravení na poriadnu nádielku streetu?

foto: CINEMAX

Adrenalínové šialenstvo na snehu
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM