Peter Handzuš Tlačové správy

Forum motoristom

Auto Vám umyjú za 1 euro, zatiaľ čo deti môžu jazdiť retro autíčkami po miniatúrnom Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Forum motoristom
Zdroj: Dnes24.sk

OC Forum opäť raz pripravilo pre návštevníkov zaujímavé podujatia, na ktorých by ste nemali chýbať. Mesiace Jún a Júl sú venované predovšetkým malým i veľkým motoristom.

Už od stredy 15. júna Vám v autoumyvárke na 3. poschodí umyjú auto len za 1 Euro – exteriér umývanie a voskovanie, interiér – vysávanie. Nezabudnite sa však dopredu objednať na http://forumpoprad.sk/…lity/Carwash.

Pre najmenších zas pripravili vo Forume dopravnú škôlku v rámci ktorej si deti môžu zajazdiť na retro autíčkach a zábavnou formou si tak osvojiť základy pravidiel na cestách. Jazdiť budú po vybudovanom mestečku plnom miniatúrnych kulís pozostávajúcich z historických budov mesta Poprad. Za absolvovanie dopravnej škôlky vystavia vašim ratolestiam aj Vodičský preukaz.

Ďalším atraktívnym podujatím pre milovníkov silných motorov bude Rallye Tatry, ktoré tento rok odštartuje pred Forumom. Obchodné centrum bude zároveň dejiskom autogramiády súťažných posádok, výstavy rallye a historických vozidiel. Desiatky veteránov si dokonca spravia zastávku aj pred OC Forum, a to 6. augusta počas podujatia Tatranský veterán.

Viac na www.forumpoprad.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Forum motoristom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM