Krimi

Cesta, ktorú uzavrela nehoda, je už plne prejazdná: V úseku medzi Popradom a Hozelcom však stále neprejdete

Nepríjemné udalosti uzavreli ráno hneď dva úseky ciest v našom regióne. Polícia aktuálne ešte stále odkláňa dopravu na ceste medzi Popradom a Hozelcom. Cesta, ktorú uzavrela tragická dopravná nehoda je však už opäť prejazdná.

Ilustračný obrázok k článku Cesta, ktorú uzavrela nehoda, je už plne prejazdná: V úseku medzi Popradom a Hozelcom však stále neprejdete
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje vodičov, že na ceste 1/18 v úseku medzi Popradom a obcou Hozelec z nákladného motorového vozidla popadali na cestu tehly. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Prešove informovalo, že cesta je asi od 5. hodiny neprejazdná. Na mieste je policajná hliadka, ktorá odkláňa dopravu po Levočskej ulici v Poprade.

Cesta I/18 za Levočou, pri odbočke na obec Kurimany, ktorá bola od rána uzavretá, je už plne prejazdná. Uzavretá bola po tom, čo sa tam v skorých ranných hodinách zrazilo osobné auto s nákladným. Pri nehode zomrela vodička osobného auta, čo potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Miroslav Skička.

Dopravu na mieste nehody podľa Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove regulujú policajti.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM