Peter Handzuš Rôzne

Je Poprad bezpečným mestom? Ukážte na lokality, kde sa cítite byť ohrození

Kde inde sa máme cítiť bezpečne, ak nie v meste, ktoré je naším domovom. Ukážte prstom na lokality, kde to tak podľa vás nie je.

Ilustračný obrázok k článku Je Poprad bezpečným mestom? Ukážte na lokality, kde sa cítite byť ohrození
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Obyvatelia majú právo cítiť sa bezpečne tam kde žijú. Týka sa to aj Popradčanov a návštevníkov nášho mesta. Popradčan Patrik Vantroba, ktorý študuje bezpečnostné inžinierstvo na Žilinskej Univerzite, nás oslovil so žiadosťou o spoluprácu pri zisťovaní vašich názorov ohľadom bezpečnostnej situácie v našom meste.

„Vo svojej diplomovej práci riešim bezpečnosť obyvateľov mesta Poprad,“ prezradil Patrik a dodal, že jeho prieskum je vytvorený za účelom spracovania verejnej mienky o aktuálnom subjektívnom vnímaní bezpečnostnej situácie v meste Poprad.

Prostredníctvom anonymného dotazníka tak môžete vyjadriť váš názor na to, v ktorých častiach Popradu sa cítite byť ohrození. „Na základe analýzy informácii viem spracovať projekt, ktorým ponúknem odporúčania mestu Poprad na skvalitnenie života v oblasti bezpečnosti,“ povedal o zmysle prieskumu študent.

Diplomová práca Patrika Vantrobu môže byť nápomocná v otázke riešenia kriminality Policajnému zboru a Mestskej polícii mesta Poprad. Ak máte záujem zúčastniť sa anonymného dotazníka a vyjadriť svoj názor na bezpečnostnú situáciu v Poprade, kliknite na tento link. Mladý Popradčan žiada respondentov, aby dotazník vypĺňali s plnou vážnosťou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM