Peter Handzuš Hokej

Kamzíci bez problémov zdolali Sanok. V zápase opäť nastúpili hráči bez zmlúv

V druhom prípravnom zápase nastúpil HK Poprad proti poľskému klubu Ciarko KH Sanok. Kamzíci v tvrdom zápase nenechali nič na náhodu a gólmi po pekných kombinačných akciách si pripísali ďalšie víťazstvo v príprave.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíci bez problémov zdolali Sanok. V zápase opäť nastúpili hráči bez zmlúv
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Popradčania nastúpili aj do tohoto zápasu bez skúsených starších hráčov. Tréneri si tak mohli overiť schopnosti mladých a na skúške hrajúcich hokejistov. S rozdelením hráčov do útokov mohli byť nakoniec spokojní, veď prvé tri päťky si pripísali v tomto zápase po góle.

Hráči nevideli výplaty aj pol roka

I keď Popradčania vyhrali obidva úvodné prípravné zápasy, neznamená to, že v kabíne vládne pohoda. Hráči sú stále bez zmlúv. Aj keď dostanú v najbližších dňoch na stôl nové návrhy hráčskych zmlúv, neznamená to, že finančná situácia v klube sa zlepšila.

Niektorí hráči potvrdili, že výplaty nevideli už poriadne dlho. „Je to moja práca, snažím sa hrať najlepšie ako viem, no potrebujem aj peniaze. Mňa sa poisťovňa nepýta z čoho zaplatím poistku,“ povedal mimo kameru jeden z hráčov, ktorý nedostal výplatu od januára tohto roku.

HK Poprad – Ciarko KH Sanok 3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Góly: 5. Kalus (Takáč, Paločko), 19. Nagy (Svitana, Mlynarovič), 37. Drábek (Sýkora, Paukovček)

HK Poprad: Sidor, Srnec – Nagy, Svitana, Mlynarovič, Brejčák, Kurali – Sýkora, Paukovček, Drábek, Lenďák, Nitriansky – Paločko, Takáč, Kalus, Varholík, Gáborčík – Gapa, Vojsovič, Beluš, Vokulič, Vojtaššák

Ciarko KH Sanok: Murray, Skrabalak – Richter, Pociecha, Vozdecký, Sinagl, Strzyžowski – Urban, Terminesi, Mermer, Kostecki, Trochta – Rapala, Pavlů, Demkowicz, Milan, Bernat – Olearczyk, Berlisk, Bialy, Teslinek, Manfreda

HK Poprad - Ciarko KH Sanok 3:0
1
Galéria
HK Poprad - Ciarko KH Sanok 3:0
39
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM