Rôzne

Kapelu prekvapilo popradské námestie: Ale vás tam bolo, nával energie! Najlepšie MOMENTKY

Popradské námestie praskalo vo švíkoch. Môže za to festival Made in Slovakia, ktorý potrvá do soboty.

Ilustračný obrázok k článku Kapelu prekvapilo popradské námestie: Ale vás tam bolo, nával energie! Najlepšie MOMENTKY
Zdroj: Instagram.com/Hrdza.official

„Festival hudobne otvorili Hrdza a Štefan Štec, ktorí zaplnili celé námestie.“ „Tretí deň festivalu priniesol úžasnú festivalovú atmosféru a opäť plné námestie. Na pódiu sa predstavila obľúbená slovenská speváčka Beáta Dubasová a tie najväčšie hity Karola Duchoňa odzneli v podaní kapely Duchoňovci.“ Takto komentoval jednotlivé dni prebiehajúceho festivalu v Poprade Made in Slovakia popradský magistrát.

Reakcie Popradčanov pod jednotlivými príspevkami potvrdzujú úspech festivalu. „Úžasné koncerty,“ pochválil Peter. „Poprad žije kultúrne, krásne,“ okomentovala dianie Anna. „Úžasný zážitok, skvelé vystúpenie,“ napísala Jolka. „Bolo to úžasné, neskutočný zážitok,“ pridala sa Soňa.

Článok pokračuje pod videom.

Do tretice, svoju spokojnosť neskrývajú ani vystupujúci. Kapela Hrdza okrem poďakovania sa za nával energie na sociálnej sieti doslova napísala: „Poprad, ale vás tam bolo, uff.“

Festival stále nekončí, okrem stánkov a detských atrakcií môžete prísť v piatok na kapelu Peter Bič Project a na Juraja Baču a v sobotu sa predstavia domáci umelci Kriman&RRain, Tatranka a Taký svet.

Pozrite si tiež v pripojenej fotogalérii najlepšie momentky z predchádzajú­cich dní.

Zaplnené námestie a festivalové atmosféra v Poprade
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM