Peter Handzuš Rôzne

Komunitné posedenie: Darčeky pre deti z rodín v nepriaznivej sociálnej situácii

Vianoce, čas pokoja a rodinnej pohody, sú za nami. Práve pomôcť a potešiť druhého je v tomto období častejšie spomínané a realizované.

Ilustračný obrázok k článku Komunitné posedenie: Darčeky pre deti z rodín v nepriaznivej sociálnej situácii
Zdroj: Dnes24.sk

Nie každému z nás je umožnené byť obdarovaným čo i len maličkosťou. Občianskemu združeniu Familiaris, v komunitnom centre BONUM vo Svite, sa to vďaka ochotným darcom a sponzorom podarilo. V rámci komunitnej aktivity zorganizovali dňa 20.12.2017 stret­nutie detí a rodičov, ktorí sú v nepriaznivej sociálnej situácii.

Program bol naplnený vianočnou atmosférou, ku ktorej prispeli deti básničkami a programom. „Zavítali k nám deti Králikové a vystúpili s vianočnými koledami pod vedením pána Kuchára. Pracovníčky komunitného centra pripravili detský punč a koláčikové posedenie. Šťastie v očkách, úsmev na tvári a pokoj v srdiečku nepriniesli len darčeky pod vianočným stromčekom,“ uviedla Jana Šoltésová z o.z. Familiaris.

Pre deti bolo veľkým povzbudením to, že ich vystúpenie sledovali rodičia a odmenili ich potleskom a pohladením. „Túto atmosféru a radosť by nebolo možné zrealizovať bez pomoci našich darcov,“ dodala Šoltésová.

Komunitné posedenie: Darčeky pre deti z rodín v nepriaznivej sociálnej situácii
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM