Peter Handzuš Rôzne

List občanom

Otvorený list primátora Popradu občanom.

[color=#0000ff]­Vážení Popradčania,[/co­lor]

v tomto období sa k Vám dostáva množstvo predvolebných materiálov, ktoré znevažujú nielen moju osobu, ale hlavne výsledky našej spoločnej práce. V kontraste s prezentáciou môjho volebného programu, ktorej základom bola a je slušnosť, rešpekt k oponentom a predstavenie nových cieľov, sa kandidát za strany SDKÚ-DS a SaS Milan Baran rozhodol viesť nekorektnú kampaň osočujúcu všetko, čo sa nám za posledné roky podarilo v meste zmeniť k lepšiemu, vytvoriť a dosiahnuť.

Napriek tomu, že sme jedným z najmenej zadlžených miest Slovenska, neváha hovoriť o veľkom zadlžovaní, aj keď sme vymenili všetky autobusy MHD za nové, píše o tom ako sa v tejto oblasti nič neurobilo. Skutočnosti, že na sociálnu a športovú oblasť vynakladáme finančné prostriedky, ktoré nám iné mestá závidia, alebo vznik množstva nových parkov a detských ihrísk zámerne zamlčuje a nahrádza ich neobjektívnou kritikou. V podobnom duchu by som mohol pokračovať veľmi dlho, ale som presvedčený, že to nie je nutné, že posledné roky našej práce a rozvoja vidieť naozaj na každom kroku. Stačí osviežiť svoju pamäť a pozrieť sa okolo seba. [color=#0000ff]­Z Popradu sme spoločnými silami dokázali urobiť iné mesto, akým bolo pred štyrmi či ôsmimi rokmi.[/color]

Samozrejme, kto nechce neuvidí ani keby sme sa snažili stokrát viac a bude si vymýšľať rôzne kauzy na letáky do schránok alebo pre bulvárnu tlač. Je smutné keď dialóg nahradí nevraživosť, keď sa argumenty nahrádzajú urážkami. Rovnako, ako môj protikandidát Milan Baran by som mohol útočiť na jeho súkromie, výsledky jeho práce či absolútne nereálne sľuby vo volebnom programe. Opäť však verím vo Váš zdravý úsudok a Vašu schopnosť rozumne porovnať naše volebné programy.

[color=#0000ff]­Nikdy som nesľuboval nesplniteľné a môj program beriem ako ten najväčší záväzok za Vašu voľbu.[/color] S Vašou pomocou sa mi ho doteraz darilo plniť takmer na sto percent a v prípade Vašej dôvery spoločne naplníme aj ten nový. Cyklistické koridory v meste, stovky nových parkovacích miest, promenádny chodník z centra mesta do Spišskej Soboty, atraktívna rekonštrukcia medzikostolia, nová bytová výstavba či cyklistické spojenie s Vysokými Tatrami sú realitou, ktorá čaká len na Váš súhlas.

Vážení spoluobčania, [color=#0000ff]­Poprad patrí odjakživa Vám[/color] a Vašim rodinám. [color=#0000ff]­Nikto Vám ho nikdy nemôže vziať, nikto Vám ho nemusí vracať.[/color] Je to Vaše mesto a Vy v komunálnych voľbách [color=#ff0000]27. novembra[/color] rozhodnete, akým smerom sa bude uberať jeho vývoj ďalej.

Prajem Vám dobrú voľbu.

Anton Danko

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM