Monika Vengrínová Rôzne

Mamičky a oteckovia, zbystrite pozornosť: Ako budú cez prázdniny otvorené popradské škôlky?

Letné prázdniny sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, kam s vašou ratolesťou v čase, kedy si nemôžete zobrať dovolenku? Zisťovali sme, ako budú otvorené popradské materské školy počas leta.

Ilustračný obrázok k článku Mamičky a oteckovia, zbystrite pozornosť: Ako budú cez prázdniny otvorené popradské  škôlky?
Zdroj: TASR

Počas letných prázdnin v mesiacoch júl a august bude činnosť v materských školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Poprad zabezpečená hneď v niekoľkých.

V júli bude fungovať materská škola na Jarnej ulici, Podtatranskej ulici a na Ulici mládeže 2614/11 a 52349/5. Takisto bude v prevádzke škôlka na Lidickej ulici v Poprade-Matejovciach.

Prevádzka bude zabezpečená i v auguste, konkrétne v materských školách na Záborského, Dostojevského a Letnej ulici. Spoľahnúť sa môžete aj na škôlky na Vagonárskej ulici v Poprade-Spišskej Sobote a na Tranovského ulici v Poprade-Veľkej.

„Počas hlavných prázdnin v júli a v auguste budú uzatvorené materské školy na Tajovského a na Okružnej ulici,“ dodal hovorca mesta Poprad Marián Galajda.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM