Peter Handzuš Tlačové správy

Martine (35) chýbal obchod s kreatívnou módou: TAKÝTO salón v Poprade otvorila

V Poprade mali doteraz zastúpenie len veľké módne značky predávajúce kvantá rovnakého oblečenia. Oživenie a spestrenie trhu priniesol pod Tatry salón Fashion Gallery, obchod, kde nakúpite módu z Francúzska a Veľkej Británie s tochu iným nádychom a za ceny, ktoré vás naozaj prekvapia.

Ilustračný obrázok k článku Martine (35) chýbal obchod s kreatívnou módou: TAKÝTO salón v Poprade otvorila
Zdroj: Dnes24.sk

Rôzne značky a malé série

Kým vo veľkých mestách majú dámy na výber z desiatok rôznych módnych značiek, v Poprade boli odkázané len na tovar niekoľkých predajcov. Oživenie do nášho mesta priniesla Martina Galliková Kušnieriková, ktorá otvorila novú predajňu s módou pre dámy na ulici 1. mája v Poprade. “Ja sama som sa vždy chcela odlíšiť v dave a my – ženy vieme, aké to je, stretnúť v meste rovnako oblečené kvantá žien. Ja sa snažím do Popradu dovážať rôzne značky, ale v obmedzenom množstve,” povedala majiteľka Fashion Gallery. Je rozdiel, či zákazníčky vedia, že rovnaký kabát alebo šaty majú dve alebo tri ženy v Poprade, alebo ich niekto predal dvadsať-tridsať kusov, možno aj viac. „A čo je najlepšie, všetko za skvelé ceny. Momentálne máme zimný výpredaj,“ dodala Martina G.K.

Nakupujte v príjemnom prostredí

Martina G. K. vyštudovala odevný odbor a zbierala v minulosti skúsenosti prácou pre viaceré módne značky. Salón Fashion Gallery je zariadený tak, aby sa v ňom nakupovalo naozaj príjemne. Nenájdete tu preplnené stojany s úzkymi uličkami, kde sa musíte predierať ku kabínkam. Tu sa budete cítiť ako doma. Počas nákupu vám poradia, ako skombinovať jednotlivé módne doplnky, aby ste boli naozaj “in”. Páni si zatiaľ možu oddýchnuť.

Aby sa Popradčanky obliekali kreatívnejšie

Stačí vycestovať do Prahy alebo Varšavy, čo nie je ďaleko a tam uvidíte odvážnejší a kreatívnejší štýl obliekania. “To je môj cieľ. Naučiť ženy, že nie len duchom máme byť krásne, ale aj spôsob oblečenia a náš štýl odzrkadľuje, kým sme,” prezradila Martina G.K. a dodala: „Je to ako druh umenia. Ako sochárstvo alebo maliarstvo, aj návrhárstvo je umenie. Ale naše ženy na to, žiaľ, zabúdajú. Nevidím nič zlé na tom, aby človek, ktorý je krásny vo svojom vnútri, bol krásny aj zvonku.“

V budúcnosti plánuje majiteľka Fashion Gallery rozšíriť salón aj o dieľňu, kde budú šité veci oveľa kreatívnejšie, ako sme doteraz v Poprade zvyknutí.

Fashion Gallery nájdete v Poprade na ulici 1. mája, v priestoroch bývalej Slovenskej reštaurácie. Aktuálnu ponuku nájdete aj na FB stránke salónu.

Fashion Gallery
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM