Tlačové správy

Máš rád flexibilitu a chceš si dobre zarobiť? Neváhaj a staň sa partnerským kuriérom Woltu

Milujete flexibilitu, pohyb a prácu s ľuďmi? Chcete si dobre zarobiť, alebo privyrobiť si popri súčasnom zamestnaní? Potom neváhajte, využite svoje prednosti a staňte sa partnerským kuriérom pre Wolt – novú doručovaciu službu v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Máš rád flexibilitu a chceš si dobre zarobiť? Neváhaj a staň sa partnerským kuriérom Woltu
Zdroj: Wolt

Vďaka rozvozom objednávok podporíte lokálne podniky a reštaurácie a ušetríte čas zákazníkom doma či v práci. Partnerský kuriér Woltu má vďaka šikovnej aplikácii Wolt Partner, ktorú si jednoducho stiahne do svojho telefónu, kontrolu nad tým, kde a ako dlho bude pracovať a vie si pracovný čas prispôsobiť plne svojim potrebám. Zároveň má možnosť si priebežne kontrolovať svoj zárobok.

Aké ďalšie zaujímavé benefity ponúka Wolt záujemcom o prácu?

  • Za jednu donášku si kuriér zarobí v priemere 3,9 Eur
  • Na Slovensku dnes jazdí zhruba 1 300 partnerských kuriérov Woltu, no stále rastie a potrebuje nové posily
  • Priemerný zárobok kuriéra sa pohybuje cez 8 eur/hod, ale môže to byť aj viac
  • Od spustenia služby na Slovensku bolo kuriérom vyplatených viac ako 7 miliónov eur
  • Jeden aktívny kuriér vybaví v priemere 190 objednávok za mesiac
  • Priemerný kuriér vybaví 20–30 objednávok za deň, podľa toho, ako si sám nastaví svoj pracovný čas

Stačí vám mobil a bicykel alebo auto

Výhodou Woltu je, že jedlo, potraviny či kozmetiku vozí na malé vzdialenosti a okamžite. Ak nevlastníte auto či motorku, vystačíte si aj s bicyklom a môžete sa pustiť do práce. Na to, aby sa z nadšenca cyklistiky stal partnerský kuriér Woltu, stačí naozaj málo.

Práca kuriéra patrí medzi voľné živnosti, a tak okrem mobilu a dopravného prostriedku potrebujete už len živnostenský list alebo pracovnú zmluvu flotily. Keďže budete pracovať s potravinami, potrebný je aj zdravotný (potravinársky) preukaz, ktorý si ale veľmi rýchlo vybavíte. To, akú formu dopravy si kuriér volí na dennej báze, je v jeho plnej réžii.

Partnerským kuriérom Woltu môžu byť všetci nad 16 rokov. Práca je ideálna preto pre študentov, ale aj pre kohokoľvek kto si chce privyrobiť popri inom zamestnaní. Wolt od partnerských kuriérov nevyžaduje žiadnu extra odbornú kvalifikáciu. Po absolvovaní krátkeho online kurzu má kuriér svoju pracovnú dobu pevne v rukách a je flexibilný. Kuriér sa sám rozhoduje, kedy bude online, a teda kedy a ako dlho bude rozvážať objednávky. Pri tejto práci tak dokážete spojiť nielen príjemné s užitočným, ale aj zažívať dobrodružstvá. Wolt vás totiž zavedie každý deň na iné miesto…

Bohatá ponuka benefitov

Okrem časovej flexibility nezabúda Wolt ani na bezpečnosť partnerských kuriérov. Súčasťou úvodného balíčka každého kuriéra je termoizolačná taška na prepravu jedla, ale aj kvalitná bezpečnostná výbava, oblečenie a ochranné prvky podľa typu prepravy.

Cyklokuriéri dostávajú okrem tričiek aj bundy na zimu a bezpečnostnú prilbu. V záujme zvýšenia bezpečnosti poskytuje Wolt svojim kuriérom bezplatne aj úrazové poistenie a nepretržitú podporu.

Partnerský kuriér Woltu zarába za každú odvezenú objednávku, pričom získava aj extra príplatky za vzdialenosť či doručenie v čase veľkého dopytu. Okrem toho majú zákazníci možnosť dať kuriérovi prepitné priamo cez aplikáciu a táto odmena ostáva v plnej výške kuriérovi. Neváhajte a pridajte sa k Woltu!

Zdroj: Wolt

O Wolte

Wolt je doručovacia spoločnosť, pôvodom z Helsínk. Umožňuje ľuďom objavovať vynikajúce jedlo z partnerských reštaurácií, ktoré si môžu vyzdvihnúť sami, alebo si ho nechať doručiť partnerským kuriérom Woltu. Zároveň zákazníkom ponúka skvelé skúsenosti s doručovaním z akéhokoľvek typu obchodu s potravinami, alebo maloobchodu v meste. Jednoducho tovar či jedlo prinesie až priamo k vašim dverám.

Zdroj: Wolt

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Wolt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM