Monika Vengrínová Hokej

Medzi sviatkami vypnite televízor. Hokejisti budú bojovať o pohár oslobodenia mesta

Aj keď sú vianočné sviatky časom ničnerobenia, sledovania televíznych rozprávok a jedenia koláčov, medzi Vianocami a Silvestrom si od toho trochu oddýchnite a príďte povzbudiť mladých nádejných hokejistov na popradský zimný štadión.

Ilustračný obrázok k článku Medzi sviatkami vypnite televízor. Hokejisti budú bojovať o pohár oslobodenia mesta
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Už po štyridsiaty ôsmy krát sa tu totiž bude konať hokejový turnaj starších žiakov o Pohár oslobodenia mesta Poprad. V ňom si svoje sily zmerajú žiaci 9. ročníkov zo Slovenska, Rakúska a z Bieloruska. Chlapci, ktorí hrajú hokej s chuťou, nie za peniaze.

Turnaj sa uskutoční 27. až 29.decembra a hrať budú tímy HK ŠKP Poprad, U15 Region, HC Slovan Bratislava, EHC Black Wings Linz, HK Brest a Junosť Minsk. Počas troch dní každý tím odohrá päť zápasov systémom každý s každým.

Slávnostné otvorenie turnaja sa uskutoční vo štvrtok 27.decembra o 18:15 na zimnom štadióne. Ukončenie spojené s vyhlásením výsledkov bude v sobotu 29.decembra približne o 18:00 po poslednom zápase. Organizátormi turnaja sú HK ŠKP Poprad, ZŠ Vagonárska v Poprade – Spišskej Sobote a rodičia žiakov 9. ŠHT v Poprade.

Rozpis zápasov HK ŠKP Poprad:
27.decembra 11:30 Minsk
27.decembra 18.30 Linz
28.decembra 13:00 Brest
29.decembra 11:15 Slovan
29.decembra 16:30 U15 Region

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM