Peter Handzuš Tlačové správy

Medzinárodné skúšky City & Guilds a náhrada maturity z angličtiny už aj v Poprade!

Jazyková škola TARGET prichádza do Popradu s horúcou novinkou – medzinárodné skúšky City & Guilds, akceptované zamestnávateľmi v zahraničí, ktoré sú uznávané aj ako náhrada maturitných skúšok na stredných školách na Slovensku a zohľadňujú sa na prijímacích pohovoroch na vysoké školy v zahraničí.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodné skúšky City & Guilds a náhrada maturity z angličtiny už aj v Poprade!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V dnešnej dobe je doslova nutné preukázať svoje jazykové kompetencie medzinárodným certifikátom vydaným medzinárodne uznávanou inštitúciou.

Skúšky City & Guilds s názvom International ESOL a Spoken ESOL (SESOL) sú skúšky anglického jazyka štandardizované na šiestich úrovniach Spoločného Európskeho Referenčného Rámca pre jazyky (SERR). Sú to komunikatívne skúšky z angličtiny zamerané na všetky štyri jazykové zručnosti (písanie, čítanie, počúvanie a rozprávanie) a sú medzinárodne uznávané ako pre akademický postup, tak aj pre zamestnanie.

Pomôžeme vám vybrať vedomostnú úroveň a typ skúšky, vy si vyberiete, či sa prihlásite len na samotnú skúšku alebo absolvujete u nás aj prípravný kurz k skúške. Prvý termín skúšky za špeciálne, uvádzacie zľavy je 1. december 2012.

Po absolvovaní skúšky priamo v našej pobočke v Poprade sa testy a nahrávky ihneď odosielajú do Londýna do sídla City & Guilds a do mesiaca sa dozviete vaše výsledky. Hodnotí sa zvlášť písomná a zvlášť ústna časť, to znamená, že diplom dostanete z oboch častí alebo len z tej časti, ktorú ste úspešne zvládli.

Jazyková škola TARGET ako jediná v regióne vyučuje anglický, nemecký a španielsky jazyk dynamickou a efektívnou metódou Direct Method pre výučbu cudzích jazykov.

Pre viac informácií kliknite na www.target-skola.sk

Všetkých záujemcov o angličtinu pozývame na bezplatnú konverzačnú hodinu v piatok 9. novembra o 16:00. (Piatkové FREE konverzačné hodiny sú vhodné pre študentov na úrovni min. intermediate.) Prihláste sa prosím vopred na info@target-skola.sk.

Medzinárodné skúšky City & Guilds a náhrada maturity z angličtiny už aj v Poprad
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM