Simona Ivančáková Kultúra

Mikuláš zavítal opäť pod Tatry: Nechýbal ani tradičný ohňostroj

Príchod Mikuláša v podtatranskom meste Poprad si každoročne nenechá ujsť niekoľko tisícok detí s rodičmi. Aj tento rok so sebou okrem anjelov a čertov priviezol rozprávkové postavičky.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš zavítal opäť pod Tatry: Nechýbal ani tradičný ohňostroj
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Jedným z najobľúbenejších podujatí v Poprade je príchod Mikuláša. Spolu s ním sa na hlavnom pódiu na Námestí sv. Egídia predstavili aj ďalšie známe rozprávkové postavičky. Maťko a Kubko či Máša s Medveďom potešili nejedno dieťa, ktoré zavítalo na preplnené námestie.

V rámci programu si účastníci mikulášskeho programu užili aj hudobné vystúpenie. Po odznení piesne Tichá noc prišiel dlhoočakávaný okamih. Mikuláš spolu s deťmi rozsvietil vianočný stromček a rozžiaril celú výzdobu. Na záver nechýbal ani ani tradičný pyromuzikálny ohňostroj. Po ňom sa medzi deti rozbehli všetky rozprávkové postavičky, aby deťom rozdali mikulášske prekvapenia. „Ide o jedno z najkrajších podujatí, ktoré sa v meste konajú. Je len škoda, že sme takmer nič nevideli, pretože tu bolo veľa ľudí. Napriek tomu sme si užili aspoň ohňostroj,“ povedal otec Peter so svojim synom Lukášom.

Mikulášsky ohňostroj v Poprade
1
Galéria
Mikuláš prišiel opäť do Popradu: Takto potešil najmenšie deti
15
Galéria
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM