Peter Handzuš Rôzne

Miss AquaCity Poprad 2012: Posledná možnosť prihlásiť sa

Pod záštitou Regiónu Vysoké Tatry sa aj tento rok organizuje súťaž Miss AquaCity 2012. Druhý kasting je v sobotu 9. septembra v AquaCity. Dievčatá, nezabudnite sa prihlásiť!

Pre mladé dámy je nielen skvelou príležitosťou pre na získanie skúseností a zážitkov, ale pri splnení základných predpokladov pre účasť v tejto súťaži, aj možnosťou získať priamu vstupenku na celoslovenské semifinále Miss Slovensko, ktorú organizuje agentúra Forza a exkluzívne ceny od našich reklamných partnerov, ktorí tento projekt podporujú, fotobook od agentúry Elite Promotion a veľa ďalších lukratívnych cien.

Základné kritéria sú vek od 17 – 25 rokov a výška 170 cm. Prihlášky posielajte na adresu (miss@aquacity.sk) spolu s vyplnenými údajmi (meno, priezvisko, kontakt a fotku celej postavy + tváre). ****Termín druhého kastingu je 9.9.2012 v kon­gresových priestoroch AquaCity Poprad na 3. poschodí od 13.00.

Všetky finalistky sa počas svojej prípravy zúčastnia sústredenia a prípravy v luxusnom hoteli Mountain View **** v AquaCity Poprad.

Slávnostný galavečer Miss AquaCity 2012 sa uskutoční 16.novembra 2012 v kongresovej sále. Počas galavečera je pripravený zaujímavý program a profesionálna módna show od módnych návrhárok Jany Jurčenko a Blanky Imrovej BI Fashion.

Viac informácií na aquacity.sk alebo FACEBOOK Aquacity Poprad.

Poprad24 Foto: mediaportal

miss_AC
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM