Marián Handzuš Rôzne

Motocentrum ponúklo netradičný let vrtuľníkom

Vydarený deň "otvorených dverí" majú za sebou v DOVE a C-CAR. Títo autorizovaní predajcovia pre automobilové značky Citroen, Volkswagen a Audi pripravili pre návštevníkov bohatý program plný zaujímavých akcií a cien. Vyvrcholením bol výhlia

Ozajstné hody v priestoroch motocentra DOVE a C-CAR. Okrem poctivého gulášu, grilovaných klobások a iných lákavých pochutín ponúkol organizátor zúčastneným potešenie aj v oblasti služieb.

Kto by odmietol potrebné kontroly pred blížiacou sa zimou a testovacie jazdy na krásnych nových modeloch zdarma? Svedkami sme boli aj priamych nákupov áut po zľavách, ktoré by bolo pre záujemcov hriechom nevyužiť. Toto popradské motocentrum je vynikajúco zásobené zimnými pneumatikami a aj preto zákazníci v drvivej väčšine žiarili spokojnosťou.

Jedinú tvár bez úsmevu nám nastavil chlapec predškolák, ktorý bol evidentne znepokojený ockovym odmietavým postojom ohľadom kúpy novej „Audiny“. Na nedostatok pozornosti sa však deti sťažovať nemohli. Boli im síce zrejme odopreté aj testovacie jazdy, no hlavne cukrová vata a detské kútiky plné možností realizácie vytvárali pokojnú atmosféru aj u viacčlenných ro­dín.

Sčítané a podčiarknuté, kompetentní sa o blaho svojich zákazníkov v tento špeciálny deň postarali v plnej miere. Desaťminútový výhliadkový let pre vyvolených bol už len čerešničkou na torte, ktorú si vylosovaní šťastlivci a odmenení jednotlivci užívali plnými dúškami.

Motocentrum ponúklo netradičný let vrtuľníkom
1
Galéria
dove
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM