Marek Nemec Hokej

Naštartujte i ukončite víkend hokejom. Prví kamzíci v piatok hostia Košice a v nedeľu Banskú Bystricu

Popradského fanúšika čaká hokejový dvojzápas snov. Kamzíci v piatok hostia vo východoslovenskom derby majstra z Košíc a v nedeľu zámorskými hráčmi prešpikovaný tím Banskej Bystrice. Príďte sa pozrieť na najlepší hokej na Slovensku, o ktorý sa postarajú tímy z čela extraligy.

Ilustračný obrázok k článku Naštartujte i ukončite víkend hokejom. Prví kamzíci v piatok hostia Košice a v nedeľu Banskú Bystricu
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový klub pozýva svojich priaznivcov na tribúny popradského zimáku na piatkový šláger šlágrov. Nový líder extraligovej tabuľky HK Poprad si v zápase „na život a na smrť“ zmeria sily s oceliarmi z Košíc. Zápas plný emócií bude mať okrem tradičnej rivality ďalší extra náboj. Víťaz tohto stretnutia sa napevno usadí na extraligovom tróne, na ktorom doteraz dlho sedeli Košičania. Popradskí hokejisti ich z neho zosadili v utorok a už v piatok chcú večného rivala z Košíc definitívne uzemniť. Porážkou by mu oplatili tesnú domácu prehru z predchádzajúceho súboja. Práve v ňom sa prvýkrát pripravili o šancu obsadiť líderskú pozíciu v súťaži. Príďte do hľadiska a vybičujte svojimi hlasivkami atmosféru na maximum. Zápas sa začína už tento piatok 21. novembra o 17.00 h.

Po voľnej sobote hokejová horúčka v Poprade pokračuje. V nedeľu sa totiž pod Tatrami bude hrať hokej s parametrami americkej NHL. Na popradskom klzisku kanadských rozmerov sa predstavia barani z Banskej Bystrice. Ich dres obliekajú bývalí hráči bratislavského Slovana i posily zo zámoria so skúsenosťami z NHL, ktorým to v doterajšom priebehu extraligy klape. Aj baranom majú kamzíci čo vracať, naposledy s nimi doma prehrali 3:5. Fantastický hokejový víkend ukončia kamzíci v nedeľu 23. novembra o 16.30 h. Poprad do toho!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM