Tlačové správy

Neviete čo pod stromček? U nás v Kinekuse si určite vyberiete!

Vianoce sa nezadržateľne blížia a na nákup vianočných darčekov ostáva už len niekoľko dní. Ak si ešte stále lámete hlavu nad tým, čím obdarovať svojich najbližších, rozhodne by ste mali navštíviť predajňu KINEKUS v Poprade, kde pod jednou strechou nájdete vecičky, ktoré potešia malých aj veľkých.

Ilustračný obrázok k článku Neviete čo pod stromček? U nás v Kinekuse si určite vyberiete!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Na ploche o rozlohe 1 200 metrov štvorcových nájdete viac ako 20000 druhov tovarov, z ktorých si vyberie skutočne každý. V Kinekuse nechýbajú užitoční pomocníci a doplnky do kuchyne pre šikovné gazdinky, kúpeľňové a rôzne bytové doplnky, drogériu, ktorá poteší každého bez rozdielu, taktiež náradie a nástroje pre domácich kutilov. Záhradným nábytkom, grilom alebo hojdačkou zase vyčaríte úsmev na tvári tým, ktorí sa už teraz nevedia dočkať leta vo svojej záhrade.

To všetko, ale i o mnoho viac nájdete v Kinekuse Poprad vo vysokej kvalite a za skutočne najlepšie ceny, pričom s výberom vám rád pomôže ochotný personál. Pod jednou strechou tak vybavíte vianočné darčeky pre každého člena vašej rodiny, či už hľadáte niečo pre svoje ratolesti, rodičov, či babku s dedkom. Na svoje si tu prídu muži i ženy bez rozdielu veku. A ak sa predsa len neviete rozhodnúť pre ten najlepší darček, skúsiť to môžete s darčekovou poukážkou, vďaka ktorej si vaši najbližší môžu vybrať podľa svojho gusta.

„Okrem toho, každý, kto do Vianoc nakúpi v Kinekuse za viac ako 20 eur, dostane darček. Ak si vyberiete tovar nad 40 eur, navyše sa môžete tešiť na kupón s 5 % zľavou na ďalší nákup v roku 2016. Využiť ho môžete do februára budúceho roka,“ uviedol Slavomír Kuchár z Kinekus Poprad s tým, že zľavu si môžete uplatniť na nezľavnený tovar.

Od piatku 18. 12. do stredy 23. 12. 2015 budú pred OC Kriváň pri KINEKUSE vianočné trhy. V sobotu sa môžete prísť pozrieť na pravú slovenskú zabíjačku. V nedeľu sa bude na trhoch podávať kapustnica. Prvé nákupy v KINEKUSE nad 10 eur budú odmenené navyše ešte tanierom kapustnice.

Ak sa však na nákupy vyberiete až počas sviatkov, pripravte sa na upravené otváracie hodiny. Na Štedrý deň tak v Kinekuse môžete nakúpiť od 7:00 do 12:00 hodiny, v Druhý sviatok vianočný od 7:00 do 19:00 hodiny a na Silvestra od 7:00 do 12:00 hodiny. V Prvý sviatok vianočný a na Nový rok si cestu ušetrite, v Kinekuse budú mať zatvorené.

KINEKUS POPRAD – Všetko pre domácnosť, záhradu, stavbu i dielňu za skvelé ceny!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM