Peter Handzuš Futbal

NTC Poprad sa už pripravuje na jar. Kvalifikačné zápasy tu odohrá ženská reprezentácia

Do jari sa pomaly prebúdza aj popradské Národné tréningové centrum, ktorého trávnik má za sebou zimnú regeneráciu. Už o necelý mesiac bude opäť slúžiť futbalu naplno.

Ilustračný obrázok k článku NTC Poprad sa už pripravuje na jar. Kvalifikačné zápasy tu odohrá ženská reprezentácia
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

NTC v Poprade patrí Slovenskému futbalovému zväzu a tak tu bolo minulý rok možno vidieť okrem zápasov domáceho FK Poprad aj viacero zaujímavých podujatí, dokonca aj s medzinárodnou účasťou. „V roku 2015 sa v NTC Poprad uskutočnilo 35 zápasov, 58 tréningov, 27 konferencií a 9 iných podujatí. Najdôležitejšími akciami boli odohratie kompletnej ligovej sezóny domáceho FK Poprad, Finále slovenského pohára – Slovnaft cup, Exhibícia legiend anglickej Premier league, zápasy Fortuna ligy MFK Ružomberok a sústredenia mládežníckych reprezentácii SR a Manchesteru United do 17 rokov,“ zhodnotil minulý rok riaditeľ NTC Poprad Peter Melek.

NTC Poprad v roku 2015 ukončilo II. etapu výstavby a začiatkom roka 2016 sa začala III. etapa zahŕňajúca aj výstavbu nového tréningového ihriska na ihrisku v Spišskej Sobote.

Aj v roku 2016 sa v popradskom NTC pripravuje viacero zaujímavých akcií. „Už na jar tu budeme mať sústredenia mládežníckych výberov SR, kvalifikačné zápasy reprezentácie SR žien a finálové turnaje školských a národných mládežníckych líg,“ dodal Peter Melek.

O futbalových zápasoch, ktoré sa budú konať v NTC Poprad tento rok, sa s predstihom dozviete aj z našho webu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM