Peter Handzuš Krimi

OBRAZOM: Aj takto vyzerali nehody tesne pred Vianocami

Už tradične zažívajú naše cesty pred Vianocami zvýšený nápor áut. Keď na vozovke chýba sneh, vodiči sú odvážnejší, no občas to môže skončiť aj takýmito nehodami.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Aj takto vyzerali nehody tesne pred Vianocami
Foto: Martin Golein Tatry-SOS / Zdroj: Dnes24.sk

Na obrázkoch asisistenčnej služby TATRY-SOS si môžete pozrieť zábery z kurióznych nehôd, keď autá skončili v cudzom dvore, tak ako Renault v obci Vernár alebo BMW v Spišskej Belej, ktoré zaparkovalo na záhrade. Z tohoto auta vodič ušiel a tak ho najskôr kežmarskí policajti budú musieť nájsť.

Skoro kolaps na diaľnici spôsobil deň pred Vianocami vodič Pola s liptovskými značkami, ktorý nezastavil na výjazde z diaľnice pri letisku na stopke a prerazil zábradie na moste nad diaľnicou. Veľa nechýbalo a Polo mohlo skončiť pod mostom. Túto nehodu vyšetrujú diaľniční policajti z Mengusoviec.

Na dlhšie bola uzatvorená cesta aj pred Spišským Bystrým. Popradskí policajti, hasiči a záchranári tam museli pomáhať pri vážnej nehode Felície a Peugeota 307. V týchto dňoch je na cestách viac sviatočných vodičov. Jazdite všetci opatrnejšie a ohľaduplnejšie aby sme tu takéto zábery nemuseli dávať často. Pekné Vianoce všetkým!

Nehody tesne pred Vianocami
14
Galéria
Foto: Martin Golein Tatry-SOS / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM