Monika Vengrínová Tlačové správy

Od dovozu vrtákov v MBéčke k zásobovaniu tisícky predajní: Kinekus prichádza už aj pod Tatry

Začínal s výrobou drevených hračiek, keď však skončil v strate, začal dovážať od našich západných susedov náradie. Dnes zásobuje 1500 obchodov v štyroch krajinách a má päť franšízových a štyri vlastné predajne s domácimi potrebami. Ďalšiu otvára už 1.mája priamo v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Od dovozu vrtákov v MBéčke k zásobovaniu tisícky predajní: Kinekus prichádza už aj pod Tatry
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Profesná dráha Štefana Súkeníka pripomína rozprávku. Podnikať začal akonáhle to u nás bolo možné a vlastnou šikovnosťou sa vypracoval tam, kde je dnes. V roku 1991 založil prvú výrobnú spoločnosť KINEKUS, z ktorej sa o rok neskôr stala obchodná a distribučná. V roku 2001 otvoril svoj prvý supermarket na Slovensku. Dnes je KINEKUS najväčším pôvodne slovenským veľkoobchodom s domácimi potrebami dodávajúcim produkty do 1500 slovenských obchodov. Má štyri vlastné a päť franšízových predajní a vyváža i do ďalších krajín Európy, Ázie a iných kontinentov.

„Stalo sa nám, že konkurenčné zahraničné reťazce začali kopírovať náš sortiment vo svojich letákových akciách, lebo zistili, že slovenský trh poznáme predsa len lepšie. Som hrdý na to, že sa k nám ľudia vracajú a my im vieme vždy poskytnúť radu, o ktorú žiadajú,“ uviedol majiteľ firmy KINEKUS SLOVAKIA, s.r.o., ktorej hlavnou aktivitou je veľkoobchod a maloobchod s domácimi potrebami, železiarstvom, ručným, elektrickým, záhradným a stavebným náradím, ale tiež elektrospotrebičmi, sporákmi a krbovými kachľami na pevné palivo, záhradným nábytkom, či ďalšími potrebami a doplnkovým sortimentom pre dom, byt, stavbu, dielňu a záhradu a to všetko vo vysokej kvalite a za najlepšie ceny.

Viac ako 20 tisíc druhov tovaru

V sieti moderných predajní KINEKUS vždy nájdete to, čo potrebujete! Nechýbajú užitoční pomocníci a doplnky do kuchyne i kúpeľne, rôzne bytové doplnky, ale i drogéria, hračky, ozdoby alebo farby. Domáci kutilovia tu nájdu všetko, čo potrebujú vo svojej dielni, od klincov, cez kliešte a pílky, až po rebríky, či rôzne náradie a stroje.

I vaša záhrada si zaslúži to najlepšie a vy si zaslúžite ten najlepší relax v krásnej záhrade, preto KINEKUS myslel i na to. Nájdete tu nielen záhradné náradie, či nábytok, ale i rôzne grily, hojdačky, čerpadlá, či kosačky. A aby toho nebolo málo, skočiť si sem môžete i pre detské bazény, či športové náčinie.

Slávnostné otvorenie s bohatým programom už 1.mája

Po predajniach v Žiline, Ružomberku, Trenčíne, Bratislave, Prievidzi, Púchove, Martine, Topoľčanoch a Košiciach teraz prichádza KINEKUS i do Popradu.** Už 1.mája o 10.00 hodine si preto nenechajte ujsť jeho slávnostné otvorenie, ktoré sa bude konať v rámci otvorenia nového Obchodného centra Kriváň pri OC MAX. Tešiť sa môžete na **bohatý sprievodný program so Šmolkami, Patom a Matom, ale i kúzelníkom, či folklórnym súborom.

Deti sa vyšantia v skákacom hrade, bude sa maľovať na tvár a radosť budú mať i z balónových kreácií. Malí i veľkí budú mať možnosť zasúťažiť si, pričom hlavnou cenou bude víkendový pobyt v hoteli Kukučka v hodnote 350 eur. Ku každému nákupu tiež v tento deň dostanete darček. V KINEKUSe je jednoducho radosť nakupovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM