Tlačové správy

Parádny návrat do disco čias: Do Popradu prichádza prvý retro klub pod Tatrami

Disco maniaci v Poprade si prídu na svoje! Už onedlho otvoria práve v našom meste prvý retro disco klub, kde by ste súčasnú modernú muziku a trendy hľadali len ťažko.

Ilustračný obrázok k článku Parádny návrat do disco čias: Do Popradu prichádza prvý retro klub pod Tatrami
Zdroj: TASR

Podnik, ktorý je pod Tatrami jediný svojho druhu, hľadá svojich zákazníkov v klientele nad 30 rokov. Tomu prispôsobuje aj hudobnú dramaturgiu diskoték, ktoré sa budú konať každý víkend. „Samozrejme, že vítané sú všetky vekové kategórie, no čo do výberu muziky sme absolútne nekompromisní a pesničky nového tisícročia u nás nebudú mať miesto. Našim najobľúbenejším hudobným obdobím sú roky 80te a 90te, tie teda budú stredobodom pozornosti na našich večierkoch,“ hovorí spolumajiteľ klubu Juraj Iždinský. Druhým majiteľom je Lenka Šimková Stejskalová, ktorá už niekoľko rokov vedie a vlastní úspešné veganské bistro Lahodnosti, čiže špecifický biznis jej vôbec nie je cudzí.

Iždinský ďalej dodáva: „Otváračku nášho Klubu44 sme naplánovali na sobotu 29. októbra o 21:00 hod.. Našim hosťom sme pripravili aj welcome drink, muziku obstará špičkový a náš rezidentný dídžej Milan Václav.“

Klub 44 nájdete na Námestí sv. Egídia 44, v budove OTP Banky, priamo nad Lahodnosťami.

POZOR! Priestorovo nie veľký klub má kapacitné limity, vstupenky v hodnote 3 eurá budú k dispozícii na mieste (do vypredania), rezervácia alebo prípadný predpredaj je možný nasledovne:
e-mailom: rezervacie@klub44.sk
telefonicky: +421 949 801 485

Viac info na Facebooku alebo na webe www.klub44.sk.

Zdroj: Klub44.sk
Zdroj: Klub44.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM