Tlačové správy

Pátrali sme po najlacnejšom športovom vybavení v Poprade. To, čo sme zistili, vás určite šokuje!

Ak sa považujete za pravého Popradčana, potom určite obľubujete zimné športy. Aby vaše nadšenie nevyhaslo a pokračovalo aj v tejto sezóne, hľadali sme najdostupnejšie športové vybavenie v Poprade. Miesto, ktoré sme objavili nám vyrazilo dych. Lyže tu kúpite od neuveriteľných 35€ a snowboardy od 45€!

Ilustračný obrázok k článku Pátrali sme po najlacnejšom športovom vybavení v Poprade. To, čo sme zistili, vás určite šokuje!
Zdroj: Dnes24.sk

Kto hľadá, nájde

Keď sme začali uvažovať o hľadaní najlacnejšieho športového vybavenia v Poprade, vedeli sme, že to bude ťažký oriešok. Prešli sme desiatky obchodov, skontrolovali stovky cenoviek a nakoniec urobili záver. Dnes môžeme povedať, že najlacnejšie športové vybavenie kúpite v predajni R2sport. Okrem nového oblečenia a doplnkov tu nájdete outlet prakticky všetkých známych značiek, ale aj bazár, ktorý popradskej športovej komunite jednoznačné má čo ponúknuť.

Zimu majú v malíčku

Aj keď sa predajňa R2sport nešpecializuje výlučne na zimnú sezónu, vybavenia do snehu tu majú viac než dosť. Nech sa už chystáte na lyže, snowboard, skialp alebo bežky práve na tomto mieste nájdete všetku potrebnú výstroj. Niektoré veci sú nové, iné použité, ale všetky v bezchybnom stave. Majitelia vraj funkčný stav produktov dokonca garantujú!

Aké sú ceny?

Aby sme nechodili okolo horúcej kaše, pripravili sme pre vás stručný prehľad cenových relácií zimnej výstroje. Tak napríklad použité lyže s viazaním pre vás i vaše deti tu kúpite už od 35 €. Pri minuloročných špičkových modeloch poteší cenovka príjemných 140 eur a za snowboard s viazaním utratíte okolo 40 – 50 €. V prípade, že k lyžiam potrebujete aj nové lyžiarky ste určite na správnej adrese. Detské modely sa hýbu okolo 12 €, za dospelácke si mierne priplatíte, výjdu vás približne 30 €. Okrem nich tu nájdete aj ostatnú výstroj, najmä palice, prilby ale aj lyžiarske oblečenie. Fanúšikov ľadu určite oslovia korčule, ktoré nové stoja plus – mínus 25 €.

Otváracie hodiny počas sviatkov

Zisťovali sme pre Vás či bude predajňa otvorená aj počas sviatkov a potešíme Vás, prevádzka R2 SPORT OUTLET & BAZÁR bude cez sviatky otvorená v termíne a čase: 23.12.2015 – 9:30–17:00, 24–25.12.2015 – ZATVORENÉ, 26.12.2015 – 9:30–13:00 31.12.2015–9:30–15:00 1.1.2016 – ZATVORENÉ 2.1.2016 – 9:30–13:00

Záver

Náš test ukázal veľký potenciál malého obchodíku z pod Velického mosta Hraničná 4480 (pri areáli uhoľných skladov). Je škoda, že o ňom veľa ľudí doteraz ani nepočulo. Pri návšteve nás veľmi príjemne prekvapil najmä široký výber vybavenia a znalosti personálu. Obchodík má navyše aj vlastný eshop www.r2sport.sk, prostredníctvom ktorého predáva vybrané druhy produktov. Naše odporúčanie je preto jednoznačné. R2sport je predajňa, ktorú sa oplatí navštíviť!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Pátrali sme po najlacnejšom športovom vybavení v Poprade
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM