Peter Handzuš Hokej

Plný bodový zápis: Popradské líšky zdolali Osy zo Spišskej Novej Vsi

Extraliga žien pokračuje rýchlym tempom. Po dvojkolovom víkende cestovali Popradsé líšky v sobotu do Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Plný bodový zápis: Popradské líšky zdolali Osy zo Spišskej Novej Vsi
Foto: Peter Handzuš

Aj tentoraz prišli na derby do Spišsskej Novej Vsi hokejistky ŽHK Poprad v pozícii favorita. Po týždni, keď sa pre chorobu na tréningoch objavovalo pomenej hráčok, sa trénerské duo Skokan – Bednár mohlo spoliehať na preriedenú lavičku. S úvodnými minútami zápasu nemohli byť tréneri spokojní. Hra nemala myšlienku. Svedčia o tom aj nevyužité presilovky s minimálnym počtom striel, ktoré mierili na bránu Spišskej Novej Vsi. Do pohody sa líšky začali dostávať až v druhej tretine so zvyšujúcim sa gólovým náskokom.

Popradské líšky nakoniec v Spišskej Novej Vsi vyhrali aj po boxerskej vložke v tretej tretine medzi Wieczorek a Turcsányiovou vysoko 7:0 a pripísali si tri body do tabuľky.*** „Tá potyčka v závere bola zbytočná. Bola to z našej strany chyba. Upozorňovali sme dievčatá, aby sa vyhýbali takýmto stresovým situáciam. Ale nervy pracujú. Inak si myslím, že výsledok je zaslúžený. Naša prevaha bola jednoznačná a Spišská len vyhadzovala puky,“*** zhodnotil zápas tréner Popradských líšok Milan Skokan.

HC OSY Spišská Nová Ves – Popradské líšky 0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
Góly: Šulíková B. 2, Novotná 2, Horváthová 2, Mikesková 1

HC OSY Spišská Nová Ves - Popradské líšky 0:7
54
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM