Monika Vengrínová Rôzne

Popadané stromy spôsobili problémy na viacerých miestach: Tieto úseky sú v Tatrách neprejazdné

Silný nárazový vietor polámal a povyvracal stromy na viacerých úsekoch Vysokých Tatier. Pre nepriaznivú situáciu v zjazdnosti ciest sú niektoré úseky uzavreté. Polícia tiež vodičov vyzýva, aby autom, ak je to možné, vôbec nejazdili.

Ilustračný obrázok k článku Popadané stromy spôsobili problémy na viacerých miestach: Tieto úseky sú v Tatrách neprejazdné
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje, že v dôsledku nepriaznivého počasia, ktoré spôsobuje silný nárazovitý vietor a dážď, došlo k spadnutiu niekoľkých stromov na vozovku štátnej cesty II/537 medzi Tatranskou Poliankou a Štrbským Plesom. Nepriaznivá situácia je aj na ceste č. II/538 v úseku medzi obcami Štrbské Pleso – Tatranská Štrba, resp. Štôla – Vyšné Hágy. Úseky ciest medzi Štrbským Plesom a Tatranskou Štrbou, resp. medzi Štrbským Plesom a Vyšnými Hágmi sú v súčasnosti neprejazdné a pre dopravu uzavreté.

„Chceme z tohto dôvodu požiadať všetkých vodičov motorových vozidiel a iných účastníkov cestnej premávky, aby obmedzili jazdu motorovými vozidlami v uvedených úsekoch a taktiež v celom regióne Vysokých Tatier a pokiaľ možno aby s vozidlami ani nejazdili,“ uviedol riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade Peter Benko.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM